AFM a aprobat 265 de dosare în Programul ”Rabla” destinat persoanelor juridice; 26 sunt la “Rabla Plus”

Un număr de 265 de noi dosare au fost acceptate în Programul “Rabla 2018” pentru persoane juridice, din care 26 în cadrul extensiei “Rabla Plus”, a anunţat, joi, Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM).

Astfel, Comitetul de avizare al AFM a acceptat pentru Programul “Rabla” 239 de dosare pentru 550 de autovehicule, în timp ce pentru Programul “Rabla Plus” au fost acceptate 26 dosare pentru 49 autovehicule, dintre care 4 electrice hibride şi 45 pur electrice, se arată într-un comunicat al Agenției. Pe programul “Rabla” au existat 3 contestaţii pentru 5 autovehicule.

Potrivit sursei citate, toate listele aprobate în cadrul Programelor “Rabla” şi “Rabla Plus” sunt publicate pe site-ul AFM.

Persoanele juridice care au fost acceptate în programe se pot adresa unuia dintre producătorii/dealerii auto care au fost validaţi în cele două programe, listele acestora fiind disponibile pe site-ul instituţiei.

De asemenea, persoanele juridice interesate pot depune dosare de acceptare în cadrul Programelor Rabla si Rabla Plus până la data de 28 septembrie 2018.

Related posts