Nokian Tyres E-Truck – noua gama de anvelope pentru camioane

Transportatorii profesioniști cunosc faptul că cele mai accesibile anvelope sunt rare ori cele mai economice. Cerințele la care anvelopa este supusă sunt acelea de a parcurge o distanță cât mai mare posibil în condiții de silențiozitate, siguranță și confort pentru șofer. Rezistența la rulare a anvelopei influențează pozitiv consumul de combustibil, iar carcasa solidă oferă posibilitatea reșapării. Acestea au fost punctele de plecare în conceperea noii game de anvelope all-season pentru camioane, Nokian E-Truck.

Gama de anvelope all-season pentru camioane, Nokian E-Truck, este optimizată pentru transporturi de mărfuri efectuate cu camioane medii și lungi, în condiții meteorologice obișnuite. Anvelopele sunt perfect echilibrate pentru o bună funcționare atât pe drumurile principale din Europa centrală, cât și din nordul acesteia.
„Prin intermediul gamei de anvelope Nokian E-Truck dorim să introducem o nouă alternativă pe piața europeană”, declară Teppo Siltanen, Manager de produs, Nokian Heavy Tyres. „Gama conține anvelope de înaltă calitate, fabricate în Europa, disponibile pe scară largă și care pot fi montate în orice moment al anului.”
Ciclu de viață economic
Produsele din gama Nokian E-Truck au în componență un compus de cauciuc special creat pentru utilizarea în orice anotimp. Profilul optimizat oferă rezistență la rulare scăzută și o rulare economică și în același timp ecologică. Șoferii apreciază de asemenea caracteristicile de confort și silențiozitate ale acestei anvelope.
Reșaparea este o parte esențială a managementului economic al anvelopelor. Noua gamă de materiale reșapabile, Nokian E-tread, vine în completarea gamei de anvelope Nokian E-Truck și permite utilizarea unei anvelope pe o distanță de până la un million de kilometri.

Nokian E-Truck Steer
Modelul Nokian E-Truck Steer este conceput pentru roțile directoare ale camioanelor medii și lungi și ale autobuzelor, putând fi utilizate de-a lungul întregului an. Noul design în zig-zag al canelurilor previne pătrunderea pietrelor în anvelopă, în timp ce sistemul de lamele în spirală (Spiral Sipe System) conferă aderență pe orice tip de carosabil. Uzarea uniformă a profilului benzii de rulare se traduce prin obținerea unui kilometraj de rulare excelent.
Nokian E-Truck Drive
Nokian E-Truck Drive este un model de anvelopă all-season destinat roților motrice ale camioanelor medii și lungi. Profilul benzii de rulare este caracterizat de un design eficient al blocurilor, cu centrul benzii de rulare deschis, pentru a asigura o bună tracțiune.
Nokian E-Truck Trailer
Nokian E-Truck Trailer este o alegere economică pentru remorci, permițând utilizarea în condiții solicitante, de-a lungul întregului an. Flancurile sale solide și uzarea uniformă a profilului benzii de rulare garantează buna rulare pe distanțe lungi, în timp ce noul design în zig-zag al canelurilor îmbunătățește stabilitatea și împiedică pătrunderea pietrelor în avelopă, oferind o durată de viață crescută acesteia.

Noile anvelope Nokian E-Truck vor fi disponibile începând cu toamna anului 2017 în cele mai populare dimensiuni europene de anvelope pentru camioane și autobuze.

Related posts