Nokian a prezentat noile anvelope Tractor King 

Nokian Heavy Tyres a lansat noile Nokian Tractor King, un nou set de anvelope pentru mașinile de mare tonaj folosite pe terenuri forestiere, terasamente și în construcția drumurilor. Design-ul – de la noul model al benzii de rulare, la carcasa fortificată – este cu adevărat revoluționar pentru o anvelopă de tractor.

Așteptările pentru anvelopele superioare de tractoare au devenit din ce în ce mai greu de satisfăcut de când greutatea mașinilor, numărul de cai putere și viteza de drum au crescut. Astfel, pentru activități sigure și durabile de silvicultură, de terasament și de construcții de drum, Nokian Tyres introduce Nokian Tractor King. Durabilitatea și tracțiunea acestor anvelope permite împingerea la extrem a ceea ce se poate face cu un tractor.

Fără griji indiferent de condiții

Nokian Tractor King are carcasă specială, necesară pentru munca dură de terasament, cu tot cu curele de oțel, straturi suplimentare de legătură și pereți laterali consolidați cu aramid. Totate acestea, combinate cu un compus de cauciuc puternic, fac ca anvelopa să fie extrem de rezistentă la tăieturi, perforări forestiere, lucrări de terasament și construcții de drum.

Multe anvelope de tracțiune suferă probleme din cauza vibrațiilor, care se înrăutățesc din pricina vitezei și a uzurii, de aceea Nokian Tractor King oferă drumuri fără probleme chiar și la viteze mari. Durabilitatea, rezistența la uzură și procesul de producție prietenos cu mediul fac ca Nokian Tractor King să fie o alegere sustenabilă pentru activități forestiere moderne, scăpând, astfel, șoferul de griji, indiferent de condiții.

Caracteristici principale:

  • cu 50% mai multe muchii tractive
    În comparație cu prezoanele convenționale. Noul model al benzii de rulare oferă aderență pe toate tipurile de teren, de la zgură la nisip.
  • Viteză maximă de 65 km/h
    Kilometri economici. Design inovator, rezistent la uzură, pentru parcurgerea kilometrilor într-un mod confortabil și eficient.
  • Capacitate ridicată a încărcăturii de 320 kPa
    Durabilitate pentru cele mai dificile condiții. Centru și muchii cu design revoluționar pentru rezistență de primă clasă la perforări.

 

Related posts