Logistică digitală: DKV și LIS își unesc forțele

DKV Mobility, furnizor european de top de servicii și soluții de plată B2B pentru domeniul rutier, își unește forțele cu LIS, un furnizor de top de software pentru managementul transporturilor și al expedițiilor, cu sediul în Greven, Germania. Ca parte a parteneriatul lor strategic, DKV Mobility va deveni acționarul majoritar în cadrul LIS.

„Din punct de vedere logic, achiziția LIS este următorul pas pentru expansiunea consecventă a portofoliului digital pe platforma noastră – în special pentru clienții nostri trasnpotatori si case de expeditie”, spune Marco van Kalleveen, CEO DKV Mobility. „Prin urmare, suntem încântați să întâmpinăm LIS ca parte a marii familii DKV.”

Magnus Wagner, Co-CEO Lis, a adăugat: „Noul nostru parteneriat cu DKV Mobility aduce beneficii ambelor părți. Fiind o companie independentă în grupul DKV Mobility, putem oferi produse unei baze mai extinse de clienți și securizarea a continuității pe termen lung a clienților existenți. În schimb, ne dorim să extindem oferta de servicii digitale DKV Mobility pentru industria transporturilor.”

Ambele companii au convenit să nu divulge detalii cu privire la această tranzacție.

Related posts