GEFCO deschide în Marea Britanie un depozit dedicat bioștiinței și sănătății

GEFCO Group, jucător global în domeniul logisticii industriale și lider european în logistica automobilelor, și-a deschis al treilea depozit cu temperatură controlată dedicat bioștiinței și sănătății. Unitatea este foarte aproape de Aeroportul Heathrow din Londra, Marea Britanie. Acesta se alătură depozitelor de tranzit existente anterior din Frankfurt, Germania și Amsterdam, Olanda.

 

Odată cu deschiderea acestei noi unități de 1400 m2 (15000 picioare2), se consolidează și se extinde expertiza solidă a liniei de business de expediere de mărfuri a GEFCO în sectorul bioştiinţei şi sănătăţii. Unitatea a fost concepută pentru a îndeplini cele mai înalte standarde din expediția de produse farmaceutice și prezintă zone de temperatură diferite: de la temperatură ambientală (15ºC la 25ºC) la refrigerare (de la 2ºC la 8ºC) și până la congelare (-15ºC la -25ºC).

“Reușim să ne diferențiem serviciul prin deținerea unei Autorizații de comerciant angro, care demonstrează clienților noștri că ne desfășurăm activitatea în conformitate cu aceleași standarde ca și ei”, a declarat Josette Wells, Directorul de Calitate și Conformitate GEFCO Fowarding. Autorizația de comerciant angro permite unității să depoziteze medicamente pentru uz uman și veterinar, precum și dispozitive medicale, ca parte a serviciilor de logistică și transport.

Unitatea oferă, de asemenea, niveluri ridicate de securitate, incluzând scanarea cu raze X, la fața locului, pentru încărcăturile aeriene și monitorizarea constantă 24/7. Noul centru este conform BPD* și certificat ISO 9001: 2015.

În calitate de expert în logistica bioștiinței și sănătății, GEFCO Forwarding oferă soluțiide logistică integrată „la ușa clientului”, cu temperatură controlată, , multimodale și pe deplin conforme.

“Piața de logistică din domeniul bioștiinței și sănătății este în schimbare și devine tot mai complexă. Odată cu creșterea numărului de produse sensibile la temperatură, precum și a reglementărilor legate de transportul acestora, companiile trebuie să se concentreze mai mult pe control și securitate”, a declarat Anthony Gunn, Vicepreședinte executiv al liniei de business GEFCO Forwarding. “GEFCO are o tradiție puternică în sectorul bioștiinței și al sănătății. Această deschidere a noii unități din Marea Britanie reflectă investiția continuă a GEFCO în acest sector.”

Related posts