Ford a prezentat Transit Custom și Transit Connect MS-RT inspirate din lumea raliurilor

Ford anunță astăzi noi versiuni de echipare pentru autoutilitarele Transit Custom și Transit Connect, inspirate din lumea raliurilor. Dezvoltate de specialiștii în proiectarea vehiculelor de tip motorsport, versiunile MS-RT vor fi disponibile la reprezentanțele Ford Transit Centers din anumite piețe europene, printre care și România.

Concepute pentru șoferii de autoutilitare care doresc să iasă cu adevărat în evidență, versiunile MS-RT ale Transit Custom și Transit Connect oferă un design complet restilizat, inspirat de Fiesta WRC cu care echipa M-Sport Ford concurează la Campionatul Mondial de Raliuri. Totodată, versiunile MS-RT păstrează nivelul de ergonomie și durabilitatea specifice vehiculelor comerciale Ford, precum și garanția extinsă.

O gamă variată de culori distinctive din paleta Ford Special Vehicle Options (SVO) sunt disponibile pentru Transit Custom MS-RT, conferindu-i un aspect deosebit, care să vină în completarea caroseriei spectaculoase.

Variantele de echipare MS-RT ale lui Transit Custom și Transit Connect vor fi disponibile la comandă începând din luna septembrie a acestui an în Franța, Ungaria, Olanda, Norvegia, România și Marea Britanie.

Transit Custom și Transit Connect MS-RT aduc spiritul motorsportului pe stradă, cu o grilă restilizată și o zonă frontală modificată radical, care încorporează prize de aer mai agresive, lumini de ceață integrate și un dispersor de aer, inspirat din motorsport.

Roțile late cu carenaj crescut sunt completate cu jante din antracit OZ Racing de 18 inch personalizate, completate de ornamente laterale sportive. În spate, un deflector integrat și un spoiler de plafon subliniază caracterul sportiv. Transit Custom MS-RT primește un eșapament sport cu două evacuări, iar Transit Connect MS-RT un sistem de evacuare quad-distinct; clienții pot opta și pentru evacuări opționale de tip Ceramic Black.

În plus, față de gama standard de opțiuni de colorizare, MS-RT Transit Custom poate fi finisat în orice culoare din gama SVO extinsă a Ford. Pentru un aspect cât mai apropiat de cel al mașinilor de curse, kiturile de colantare, disponibile optional, permit clienților să aplice linii distinctive de culoare pe autoutilitarele lor.

La interior, scaunele versiunilor MS-RT sunt prevăzute cu piele nappa și piele de căprioară, volanul sport prezintă inserții din fibră de carbon, iar ceasul de pe instrumentarul de bord și covorașele sunt marcate cu inscripția MS-RT.

Dotările standard includ, de asemenea, sistemul de conectare vocală a Ford, un ecran tactil color – care permite șoferilor să conecteze dispozitive mobile și să planifice rutele, pentru a spori nivelul de productivitate – și un modem FordPass Connect care furnizează conectivitate Wi-Fi pentru până la zece dispozitive. Șoferii beneficiază, de asemenea, de un sistem de standard, cameră retrovizoare și faruri bi-xenon.

Cea mai nouă generație de motoare diesel EcoBlue de la Ford oferă performanțe sporite și eficiență în ceea ce privește consumul de combustibil, pentru a sprijini experiențele de conducere, la costuri de funcționare optimizate. Transit Custom MS-RT dispune de motorul Ford EcoBlue de 2,0 litri și 185 CP, livrând 415 Nm cuplu maxim, cu posibilitatea alegerii unei cutii de viteze manuală cu șase trepte sau automată cu șase trepte de viteză. Transit Connect MS-RT cu motor EcoBlue de 1,5 litri și 120 CP livrează un cuplu de 270 Nm, cu posibilitatea alegerii unei cutii de viteze manuală cu șase trepte sau automată cu opt trepte de viteză.

Versiunile MS-RT îmbunătățesc dinamica de conducere specifică modelelor Transit Custom și Transit Connect cu diferite funcții, inclusiv jante OZ Racing din aliaj, care reduc greutatea, contribuind la experiențe de condus mai receptive și pline de satisfacții.

Aceste versiuni păstrează puterea și ergonomia specifice familiei Transit. Variantele de carosare furgon și cabină dublă ale Transit Custom și Transit Connect sunt, de asemenea, disponibile; toate acestea au uși cu deschidere laterală și iluminat LED standard pentru spațiul de încărcare, având în același timp sarcini utile neschimbate față de variantele standard ale acestor utilitare.

Related posts