eMobility comercial: DKV Mobility inițiază un parteneriat cu Elocity în Polonia

DKV Mobility, furnizor european de top de servicii și soluții de plată B2B pentru domeniul rutier, își extinde rețeaua de încărcare pentru a include peste 700 de puncte de încărcare publice în Polonia, gestionate de Elocity Sp. z o.o, o companie de tehnologie stabilită în Polonia.

Elocity și subsidiarul DKV Mobility, GreenFlux, ce administrează întregul serviciu de încărcare DKV Mobility, au semnat recent un acord de cooperare în acest sens. Punctele de încărcare sunt accesibile via aplicația DKV Mobility și cardul DKV +Charge.
„Suntem foarte încântați de parteneriatul cu Elocity”, spune Sven Mehringer, Managing Director Energy & Vehicle Services la DKV Mobility. „Aceștia furnizează tehnologia pentru peste 700 de puncte de încărcare de ultimă generațiede curent alternativ, plasate în zone metropolitane, printre care clădiri de birouri și hoteluri. Asta îi face pe aceștia foarte potriviți pentru clienții de business ce vor să își alimenteze mașina pe durata deplasărilor într-un mod convenabil și vor face rețeaua noastră de alimentare din Polonia și mai atractivă.”
„Cheia îmbunătățirii sectorului de e-mobility în Europa este simplificarea birocrației și a administrării flotei”, spune Michal Baranowski, CEO al Elocity. „Elocity oferă soluții la zi pentru infrastructura de încărcare, ce întrunesc cele mai înalte standarde internaționale. Suntem încântați să lucrăm cu un lider de sector internațional precum DKV Mobility și să contribuim la rețeaua lor.”

În întreaga Europa, DKV Mobility oferă acces la aproximativ 344.000 de puncte de încărcare.

Related posts