DKV Mobility își extinde rețeaua de acceptare în Spania

Cel mai important furnizor european de servicii de mobilitate continuă expansiunea în Spania, conectând la rețeaua sa aproximativ 80% din stațiile Q8.

DKV Mobility, furnizor european de top B2B de soluții de plată și servicii pentru domeniul rutier, continuă să-și dezvolte rețeaua de acceptare în Europa. Clienții DKV Mobility pot acum alimenta vehiculele la 84 de stații Q8 din Spania, aproximativ jumătate dintre stațiile conectate fiind proiectate pentru realimentarea camioanelor.

În urma adăugării REPSOL și CEPSA, parteneriatul DKV Mobility cu Q8 a crescut și mai mult acceptarea DKV CARD în Spania.

„Suntem încântați că atât clienții cu flote de autoturisme, cât și cei cu flote de camioane vor beneficia în mod egal de pe urma acestui parteneriat, deoarece aproximativ jumătate din stațiile conectate sunt proiectate pentru camioane”, a declarat Sven Mehringer, Managing Director Energy & Vehicle Services la DKV Mobility. „Parteneriatul cu Q8 aduce beneficii clienților noștri, oferind și mai multă flexibilitate pe drumurile spaniole”.

Pe lângă extinderea continuă a rețelei de acceptare a DKV Mobility, clienții DKV Mobility beneficiază de o gamă extinsă de servicii pe piața spaniolă. De exemplu, utilizatorii cardului DKV își pot obține cu ușurință rambursarea TVA-ului în Spania.

Pentru o rambursare, costurile cu taxele și combustibilul suportate în Spania sunt calculate simplu. Acest serviciu oferă clienților mai mult control al costurilor, dar și mai multă lichiditate, întrucât TVA-ul plătit este rambursat imediat

Related posts