DKV Mobility își extinde rețeaua de acceptare a serviciilor de plată cu telefonul mobil în Danemarca

DKV Mobility, furnizor european de top de servicii și soluții de plată B2B pentru domeniul rutier, este în continuă expansiune a rețelei de acceptare a plăților mobile. Prin funcția de plată DKV APP&GO, clienții DKV Mobility își vor putea plăti costurile de alimentare via smartphone la 240 de benzinării Shell din Danemarca.

„Danemarca este o țară importantă de tranzit pentru clienții DKV Mobility care provin din diverse țări”, spune Sven Mehringer, Managing Director Energy & Vehicle Services la DKV Mobility. „Prin parteneriatul cu o companie inovatoare ca DCC Energi, care operează rețeaua Shell în Danemarca, acum le putem oferi clienților noștri o metodă contactless și eficientă pentru a efectua plățile via smartphone în Danemarca.

„Suntem încântați de această expansiune a parteneriatului deja existent cu DKV Mobility. Grație tehnologiei de plată mobile moderne, în cloud, le oferim bazei largi de clienți transportatori sau șoferilor de mașină de companie accesul eficient la stațiile noastre de serviciu fără a fi necesare ajustările complexe ale sistemului de POS deja existent”, spune Soren Moller Maretti, General Manager – Mobility la DCC Energi.

Funcția de plată DKV APP&GO este disponibilă la aproximativ 3.000 de benzinării în Austria, Belgia, Danemarca, Germania, Italia, Luxemburg și Olanda.

Related posts