DKV Mobility achiziționează Port One Estonia, State Port Group Lituania și Port One Polonia

Furnizorul de servicii de mobilitate, DKV Mobility, își consolidează baza de clienți și poziția pe piețele din Estonia, Lituania și Polonia prin achiziția Port One Estonia, State Port Group Lituania și Port One Polonia.

Furnizorul de servicii de mobilitate DKV își continuă strategia de creștere. Compania cu sediul în Ratingen a semnat un acord pentru achiziționarea a trei companii, Port One Estonia, State Port Group din Lituania și Port One Polonia, care sunt renumiți specialiști în carduri de combustibil și furnizori principali de soluții complete de alimentare. Astfel, DKV își consolidează și mai mult prezența pe piață și baza de clienți în țările baltice, precum și în Polonia.

„Suntem foarte onorați să primim Port One Estonia, State Port Group Lituania și Port One Polonia la DKV Mobility Group”, spune Marco van Kalleveen, CEO DKV Mobility. „Sunt extrem de profesioniști și extrem de capabili, cu o tradiție foarte puternică, ceea ce ne va ajuta să ne atingem obiectivele ambițioase. Așteptăm cu nerăbdare să facem pașii următori și să creștem împreună.” Teet Järvekülg, unul dintre fondatorii Port One Estonia, State Port Group din Lituania și Port One Polonia, adaugă: „A face parte din DKV Mobility Group oferă clienților noștri existenți și viitori accesul la cele mai bune produse, servicii și cunoștințe de pe piață. Este, de asemenea, o recunoaștere a bunei activități pe termen lung a echipelor noastre din țările lor de origine.”

Ambele părți au convenit să nu dezvăluie detalii suplimentare despre tranzacție.

Related posts