DKV Mobility a semnat un parteneriat cu Moveri

Furnizorul european de servicii de mobilitate DKV Mobility cooperează cu operatorul de stații Moveri AG, în Elveția. Cu cele 320 de stații nou conectate, clienții DKV Mobility au acum acces la peste 1.000 de puncte de servicii din Elveția, aproape de granițele Germaniei și Franței.

Moveri face parte din grupul Volare și operează diverse mărci de stații de servicii precum Ruedi Rüssel, Miniprix și Shell. 61 dintre cele sub marca Ruedi Rüssel, Miniprix și Shell pot deservi și camioane, nu doar flote de autoturisme. În ceea ce privește acoperirea geografică, stațiile de servicii Ruedi Rüssel și Miniprix sunt răspândite pe scară largă și sunt situate strategic în regiunile vestice.

 

„DKV Mobility este foarte mândru că lucrează cu Moveri, un operator de stații de servicii renumit”, spune Sven Mehringer, Managing Director Energy & Vehicle Services. „Cu această extindere a rețelei, clienții noștri au acces la o rețea mai variată și mai atractivă de stații de servicii cu peste 1.000 de puncte în Elveția.”

 

Christoph Lötscher, CEO al Moveri AG, a adăugat: „Mii de clienți beneficiază zi de zi de realimentarea la preț redus, în toată Elveția, în una dintre cele aproximativ 320 de locații Ruedi-Rüssel și Miniprix. Suntem încântați că le putem oferi acces acum în rețeaua noastră și clienților DKV Mobility.”

 

Stațiile de servicii nou conectate sunt deja active și pot fi identificate prin DKV Mobility APP și DKV Mobility MAPS.

Related posts