DKV își extinde rețeaua de distribuție din Cehia

Furnizorul de servicii de mobilitate DKV Mobility își extinde cooperarea cu compania de uleiuri minerale Benzina din Republica Cehă. Începând de acum, clienții DKV au acces la încă 200 de stații marca Benzina și, astfel, la întreaga rețea Benzina.

„Avem deja o colaborare de succes cu Benzina de mulți ani. Rețeaua este foarte populară printre clienții noștri, datorită standardelor sale ridicate de calitate și a gamei largi de combustibili”, spune Sven Mehringer. „Sunt încântat că am reușit să extindem acceptarea cardului DKV la 200 de noi stații și, astfel, la rețeaua completă a companiei Benzina.” În plus față de combustibilii convenționali, combustibilii alternativi precum GNC și GPL sunt disponibili și în stațiile Benzina, unde se poate achita fără numerar folosind cardul DKV. Oferta de aprovizionare se adresează astfel nu numai transportatorilor de mărfuri, ci și companiilor cu flote de autoturisme.

Cardul DKV este acceptat în prezent la peste 63.000 de stații de service din Europa. În Republica Cehă, cardul DKV poate fi utilizat la 1.350 de stații. Datele lor de localizare și alte informații utile sunt disponibile într-o platformă de stații de service online și în planificatorul de rute din cadrul DKV MAPS de pe site-ul companiei sau în aplicația DKV pentru dispozitivele mobile cu sistemele de operare Android, IOS și Windows.

Related posts