DKV continuă să își extindă rețeaua de încărcare la nivel european

DKV CARD +CHARGE este de acum acceptat la punctele de încărcare Has.to.be din Germania, Austria și Elveția (regiunea D-A-CH), la Be Charge și Duferco din Italia precum și la Chargy din Luxemburg.

Clienții DKV care utilizează DKV CARD +CHARGE pot să își reîncarce în curând vehiculele electrice sau hibride la alte 4.500 de puncte de încărcare din regiunea D-A-CH, 2.000 de stații din Italia și 1.600 de puncte din Luxemburg. În acest sens, a fost semnat un contract între Charg4Eruope – joint venture-ul DKV cu innogy – și operatorii italieni de puncte de încărcare Be Charge S.r.l. și Duferco Energia S.p.A precum și cu consorțiul „Chargy” din Luxemburg, precum și cu furnizorul european de servicii complete pentru stații de încărcare Has.to.be. În consecință, rețeaua de încărcare DKV din toată Europa va atinge în curând peste 70.000 de puncte de încărcare în Germania, Austria, Belgia, Franța, Olanda, Luxemburg și Italia. Pe termen mediu, rețeaua de puncte de încărcare va fi extinsă pentru a deveni cea mai mare din Europa.

”Intrarea pe noi piețe ca parte a strategiei noastre ambițioase de creștere solicită întotdeauna eforturi semnificative din punct de vedere comercial, legal și financiar”, a declarat Marco van Kalleveen, CEO DKV MOBILITY SERVICES Group. „De aceea, suntem bucuroși să facem acești pași foarte importanți în colaborare cu jucători cheie pentru a intra pe piețele de e-mobilitate din Austria, Italia și Luxemburg.”

Related posts