DKV adaugă 2.100 de noi stații de combustibil în Rusia

DKV Mobility, furnizorul pentru servicii de mobilitate, urmărește în mod constant dezvoltarea și expansiunea rețelei de alimentare. Cea mai recentă și importantă acțiune în acest sens vizează integrarea a mai mult de 2.100 stații de combustibil Lukoil pe teritoriul Rusiei. Rețeaua de stații de carburanți DKV din Rusia cuprinde acum 6.400 de puncte de alimentare. „Lukoil este cunoscut de către clienții noștri ca un brand renumit, cu combustibil și servicii de înaltă calitate”, explică Sven Mehringer, Managing Director Energy and Vehicle Service la DKV.

„Prin adăugarea noii rețele, DKV îmbunătățește și mai mult rețeaua de alimentare din Federația Rusă și acoperă acum toate regiunile importante din țară.” Fedor Velikanov, Supplier Country Manager Eurasia, a completat spunând  că „Această extindere aduce numărul de stații DKV din Rusia la peste 6.400, reușind astfel să triplăm rețeaua de servicii de pe teritoriul Rusiei în ultimele 12 luni.”

Rețeaua globală DKV crește astfel la peste 64.000 de stații în 45 de țări diferite.

Furnizorul reușește să acopere nevoia de servicii în aproape fiecare țară din Europa, explorând totodată și piețele din Africa, Asia și Orientul Mijlociu.

Related posts