DKV a achiziționat 25% din compania VAT Services

DKV Mobility Services Group a achiziționat 25% din compania spaniolă VAT Services, liderul pieței locale pentru decontarea internațională a taxelor. Contractul a fost semnat recent la Madrid. Familia Alfaro rămâne acționarul majoritar al companiei cu 57 de procente deținute.

 

Ambele părți au convenit să nu dezvăluie prețul de achiziție. VAT Services este lider în Spania în domeniul decontării taxelor de drum, restituirilor fiscale și cardurilor de carburanți. VAT Services a realizat o cifră de afaceri de peste 200 de milioane de euro în 2018, cu peste 1.500 de clienți activi și 36.000 de dispozitive de bord instalate în întreaga lume.

„Suntem încântați să realizăm această investiție strategică împreună cu VAT Services. Așteptăm cu nerăbdare să ne dezvoltăm în continuare împreună”, spune Marco van Kalleveen, CEO al DKV. Directorul general al VAT Services, Carlos Alfaro, adaugă: „Ne așteptăm ca participarea DKV la VAT Services să ofere un imbold semnificativ portofoliului nostru, care va avea un rol decisiv pentru extinderea companiei noastre în Peninsula Iberică”.

Related posts