Digitalizarea mobilității: DKV Mobility colaborează cu Intellias

DKV Mobility, furnizor european de top de servicii și soluții de plată B2B pentru domeniul rutier, a semnat un parteneriat pe termen lung cu Intellias, un jucător tehnologic global cu sediul în Ucraina. Obiectivul parteneriatului este acela de a digitaliza în continuare produsele și serviciile de mobilitate prin combinarea expertizei tehnologice ale celor două companii. Atât DKV Mobility, cât și Intellias afirmă că parteneriatul va oferi noi oportunități pentru succesul afacerilor pe termen lung și va crește prezența în domeniul mobilității digitale.

„Modelul nostru de parteneriat promite să confere beneficii reciproce atât pentru DKV Mobility, cât și pentru Intellias. Suntem extrem de încântați de aparatura tehnologică superioară și de prestigiul Intellias și suntem încrezători că parteneriatul va avea un impact pozitiv asupra valorilor și beneficiilor extinse pe care le creăm pentru clienții noștri”, a declarat Jesper Erichsen, Chief Operating Officer la DKV Mobility. „Acest parteneriat reflectă, de asemenea, angajamentul nostru de a conduce tranziția către un viitor eficient și durabil al mobilității prin utilizarea tehnologiei de ultimă generație, în special cu sprijinul Intellias – expert în acest domeniu”.

„Am avut o relație de lungă durată cu DKV Mobility și suntem încântați să o extindem într-un parteneriat strategic. Deoarece suntem amândoi pasionați de inovații și împărtășim aceeași viziune asupra excelenței în tehnologie, cooperarea noastră va aduce valori de neegalat sectorului de mobilitate și comunității de șoferi de camion și manageri de flotă”, a declarat Andriy Terlyha, Chief Delivery Officer la Intellias.

 

DKV Mobility și Intellias au colaborat cu succes în numeroase proiecte, inclusiv DKV Analytics, câștigător al premiului german pentru inovație.

 

Related posts