Cum să obții un camion Renault Trucks mai puternic şi să plăteşti mai puţin?

Renault Trucks are o ofertă nouă pentru cei care îşi doresc să primească mai mult şi să plătească mai puţin. Cu RenaultTrucks T480, echipat cu motor de 13L te bucuri de un camion mai puternic în condiţii excelente: 1,99% dobândă fixă, 5% avans şi 3 ani fără griji cu contract de service complet.
Camioanele din Gama T sunt și cele care au beneficiat de cele mai multe investiții tehnologice din istoria de peste 120 de ani a Renault Trucks. Modelul a moștenit de la predecesoarele sale cele mai importante caracteristici: eficiența lui Premium Route și confortul și prestigiul lui Magnum. Dezvoltat pentru a anticipa cât mai bine nevoile clienţilor săi, Renault Trucks T 480 prezintă un raport calitate-preţ excelent. Consumul mic de combustibil şi costurile de întreţinere reduse se îmbină perfect cu performanţa şi fiabilitatea motorului.

Odată cu unul dintre cele mai eficiente camioane de pe piață primiți și un contracte în condiții foarte avantajoase.
Finanţare excelentă: DOBÂNDĂ FIXĂ 1,99%, avans 5%, leasing financiar pe o perioada de 5 ani, taxă de administrare 1%. Oferta se supune unor termene şi aprobări ale Renault Trucks Financial Services (VFS).
În plus, 3 ani stai fără griji cu contract de service complet. Start&Drive Excellence acoperă integral serviciile de întreţinere şi reparaţii ale camionului timp de 3 ani în limita a 130.000 km/an.
Oferta mai include:
– Asigurare de tractare internaţíonală 3 ani
– Sistemul telematic de monitorizare a flotei OPTIFLEET cu modulele Map+Check timp de 1 an.
– Training de conducere raţională pentru şoferi
Campania este valabilă pentru comenzi între 01.11.2017-30.06.2018.
În cazul în care doriţi mai multe informaţii legate de oferta, regăsiţi contactele reţelei noastre pe linkul;
http://www.renault-trucks.ro/stiri/un-camion-mai-puternic-in-conditii-excelente.html

Related posts