BMW va lansa propriul serviciu de transport

Compania germană BMW va lansa propriul serviciu de transport clienți, asemănător cunoscutului UBER, care activează în zeci de țări din lume, dar care a fost și interzis în unele state.

Nemții vor utiliza pentru început în acest test, automobilele BMW 370 dar și pe cele Mini. Ei au plănuit să se extindă și în alte orașe din SUA cu acest serviciu, potrivit Reuters.

“Clienții noștrii se așteaptă la lucruri puțin complicate și soluții rapide pentru nevoile personale ale fiecăruia, în special în zonele metropolitane”, a transmit Peter Schwarzenbauer, unul dintre oficialii de la BMW care este responsabil cu acest serviciu.

Serviciul va fi numit “ReachNow” și va avea mai multe opțiuni, printre care și împrumutul pe termen lung, împrumutul pe termen scurt, serviciu de livrări, dar și posibilitatea unui șofer personal.

Acest “produs” va fi disponibil pentru început pentru companii sau complexe rezidențiale. Utilizatorii vor putea deschide și utiliza mașinile respective chiar și cu ajutorul smartphone-urilor.

În prezent, BMW are în funcțiune un serviciu care este prezent în principalele orașe din Germania, Viena și Londra, și care presupune ca utilizatorii să ia o mașină dintr-un punct și să o returneze în alt punct al orașului. Această opțiune are 450.000 de utilizatori și produce un profit destul de mare.

Related posts