Aventurile văratice încep cu anvelopele potrivite!

În curând dăm startul sezonului cald, iar mașina trebuie pregătită cu anvelope de vară de îndată ce temperaturile rămân constant peste 7 grade. În fiecare sezon, anvelopele trebuie să se plieze pe condițiile de drum, astfel că alegerea lor în funcție de anotimp este unul dintre factorii decisivi pentru siguranța pe carosabil.

Anvelopele potrivite au o singură misiune: să funcționeze în perfectă armonie pentru siguranța ta.
Pentru a păstra aderența și a reduce distanța de frânare, anvelopele de vară sunt fabricate din compuși speciali, concepuți pentru a rula la temperaturi mari atunci când carosabilul este fierbinte. De îndată ce temperaturile cresc peste 7 grade celsius, anvelopele de vară sunt obligatorii pentru că oferă un contact mai bun cu asfaltul, aceasta fiind singura zonă de contact pe care mașina ta o are cu suprafața carosabilă.

Anvelopele de vară ajută vehiculul tău să atingă performanțe maxime la temperaturi ridicate pentru că oferă:

  • Stabilitate în viraje, sporită la viteze mari
  • Frânare bună la temperaturi ridicate, aderență ridicată
  • Manevrabilitate îmbunătățită

MICHELIN Agilis+, soluția ideală pentru profesioniști

Destinată vehiculelor de tip pick up, anvelopa Michelin Agilis+ 195/75R16C este mai robustă, mai economică și, nu în ultimul rând, mai sigură, pentru ca planurile afacerii tale să meargă ca pe roate. Experiența șofatului cu acest tip de anvelopă poate fi rezumată prin confortul de a conduce în orice moment al sezonului cald, cu o distanță de frânare mai scurtă cu 3 metri pe suprafețele ude.

O anvelopă mai rezistentă și mai rentabilă
Michelin Agilis+ asigură o economie de carburant de pâna la 150 de litri, greutatea maximă admisă fiind de 2,8 tone. În plus, anvelopa este fabricată dintr-un cauciuc rezistent la abraziune, dezvoltată special pentru flancurile anvelopelor de comioane (un flanc este prevăzut cu 8 protecții anti-abraziune). Astfel, cu Michelin Agilis+ te bucuri de longevitatea specifică gamelor de anvelope ale producătorului.

Related posts