Anvelopa OTR Goodyear GP-4D poate căra greutatea a 28 de rinoceri

Cu o înălțime de 1,8 metri și cu abilitatea de a traversa cele mai grele condiții, anvelopa OTR (Off The Road) de încredere de la Goodyear, GP-4D, destinată basculantelor și încărcătoarelor pe roți, are multe în comun cu un rinocer1. Totuși, când vine vorba de capacitatea de încărcare, anvelopa Goodyear GP-4D 29.5R25 Hi-Stability poate căra 22,4 tone2 – echivalentul greutății a 28 de rinoceri negri adulți.

Gama de anvelope Goodyear GP-4D OTR cuprinde șase anvelope radiale ranforsate pentru a fi utilizate pe basculante articulate (ADT) și pe încărcătoare pe roți (WL). Această anvelopă de mare versatilitate are o adâncime suplimentară a benzii de rulare pentru o tracțiune sporită în condiții de noroi și sol moale, precum și blocuri masive pe umeri pentru o mai mare rezistență la impact și abraziune în condițiile unora din cele mai severe aplicații. Banda de rulare prezintă de asemenea caneluri de cursă pe linia centrală pentru o tracțiune laterală bună, pentru o uzură mai lungă și pentru o manevrare mai lină. Anvelopele Goodyear GP-4D sunt potrivite pentru toate tipurile de condiții dintr-un șantier, incluzând aici și pământ, noroi, pietre sau bolovani.
Dimensiunile 20.5R25, 23.5R25 și 26.5R25 au însemnele * pentru WL și ** pentru ADT. Celelalte trei anvelope rămase de tip Hi-Stability au însemnul ** pentru ambele aplicații și sunt disponibile în dimensiunile 29.5R25, 775/65R29 și 875/65R29.
Acoperind una dintre cele mai populare dimensiuni, anvelopa Goodyear GP-4D 29.5R25 Hi-Stability are o capacitate de încărcare de 22.400 kg3. Aceasta o face să fie o alegere puternică pentru cele mai dure sarcini. Nu numai că ea oferă o capacitate sporită, dar livrează și o performanță mai mare în toate celelalte privințe printre care se numără tracțiunea, stabilitatea, longevitatea și comfortul.
Deci nu numai dimensiunea este cea pe care anvelopa Goodyear GP-4D o are în comun cu una dintre cele mai robuste animale din natură, ci și abilitatea de a face față tuturor condițiilor de drum. În plus, anvelopa GP-4D are o capacitate mai mare și o rezistență sporită la impact și abraziune.

Related posts