Acum poți să parcurgi Europa fără griji cu aparatul de bord DKV BOX EUROPE

Reducerea costurilor și a birocrației reprezintă factori esențiali pentru eficientizarea oricărei afaceri din transporturi. DKV EURO SERVICE și-a propus să vină în ajutorul companiilor de transport și continuă să implementeze proiecte de digitalizare și să îmbunătățească soluția DKV BOX EUROPE, aparatul de bord care permite decontarea taxelor de drum din șapte state europene.

Posesorii acestei soluții profită deja de avantajele utilizării în Germania, Belgia, Franța, Austria, Portugalia, Bulgaria și Spania dar și pentru tunelul Herren (Lübeck), tunelul Liefkenshoek (Belgia) și Warnow (Rostock). Alte două țări de interes major pentru transportatorii din România, Ungaria și Italia, sunt în faza de teste, urmând să devine operaționale.

Comunitatea utilizatorilor DKV BOX EUROPE este în continuă creștere pentru că transportatorii au înțeles avantajul major pe care îl oferă acest aparat unic. DKV BOX EUROPE înseamnă costuri reduse, control total asupra taxelor de drum din Europa, mai mult confort pentru șoferi, care se concentrează pe drum, și mai puțină birocrație pentru firmă mulțumită facturii unice. Calitatea germană își spune cuvântul atât în ceea ce privește dispozitivul în sine, cât și platforma online de gestiune DKV Cockpit și ușurința configurării de la distanță și a mutării acestuia de pe un camion pe altul”, ne-a declarat experta în materie de taxe Mădălina Obaciu, Key User Toll la DKV Euro Service România.

DKV Euro Service dezvoltă soluții de mobilitate de peste 80 de ani în Germania și, ulterior, în Europa, iar recent compania a anunțat debutul operațiunilor în Maroc, extinzându-și astfel activitatea în afara continentului. Aparatul de bord DKV BOX EUROPE este dezvoltat de DKV Euro Service în cadrul consorțiului Toll 4 Europe.

DKV Euro Service propune soluții complete pentru toată Europa, indiferent de piață, ușor, simplu și rapid. Aproximativ 230.000 de clienți au ales deja serviciile DKV Euro Service prin circa 4,2 milioane de carduri și aparate de bord operaționale.

Puteți afla detalii complete despre și comanda DKV BOX EUROPE printr-un clic aici.

Related posts