WDP anunţă investiţii în România de 142 de milioane de euro, în următoarele 12 luni

Dezvoltatorul belgian de spaţii logistice şi industrial WDP anunţă investiţii în România de 142 de milioane de euro, în următoarele 12 luni, pe lângă proiectele de 97 de milioane de euro finalizate în România în primele nouă luni ale anului.

WDP şi-a publicat miercuri rezultatele financiare aferente primelor nouă luni din acest an.

”În România, investiţiile în derulare însumează 142 de milioane de euro şi reprezintă proiecte pentru mari retaileri precum Carrefour, Decathlon, Profi, LPP sau Ursus Breweries, cu termene de livrare în următoarele 12 luni. Printre beneficiarii noilor investiţii se numără Profi la Craiova, Roman, Timişoara, Carrefour la Deva, LPP şi Decathlon la Ştefăneştii de Jos şi Rosti, furnizor pentru industria de ambalaje, la Păuleşti”, arată un raport al companiei.

Compania are în derulare, în mai multe state din Europa, proiecte în valoare de 467 de milioane de euro care însumează mai mult de jumătate de million de metri pătraţi construiţi.

Potrivit raportului companiei, în primele nouă luni ale anului, pe pieţele unde derulează operaţiuni, compania a reuşit să finalizeze proiecte care însumează 414.000 mp, reprezentând investiţii de aproximativ 278 de milioane de euro.

Mai mult de o treime dintre acestea, respectiv, 97 de milioane de euro, reprezintă investiţii finalizate în România pentru companii precum Auchan, Pirelli, Aeronamic Eastern Europe, Alcar, Lecom sau Aggreko.

Related posts