Volvo Trucks a prezentat ediția limitată Volvo Ocean Race 2017–2018

Volvo FH și Volvo FH16 sunt acum disponibile într-o nouă versiune exclusivă, inspirată de competiţia nautică Volvo Ocean Race, care va lua startul în această toamnă. Ediția Limitată Volvo Ocean Race 2017–2018 combină nivelul excepțional de confort și nivel de echipare cu un design unic.

Aceasta va fi disponibilă pentru vânzare într-un număr limitat. Clienții care doresc să sporească şi mai mult siguranța și performanțele, pot opta pentru pachete opționale.
„Aventură, instinct competitiv și progresivitate… Ediția Limitată Volvo Ocean Race 2017-2018 se caracterizează prin toate valorile pe care le întruchipează această cursă. Am creat un camion cu o expresie proprie, pentru șoferii care sunt mândri de profesia lor și de vehiculele pe care le conduc și care își doresc ce-i mai bun din ce-i mai bun”, spune Helene Fredäng, Expert Produse la Volvo Trucks.
Designerii Volvo și-au bazat limbajul pe caracteristicile rutei Volvo Ocean Race, exprimate prin hărți și modele marine. Atât portul de unde se dă startul cursei, oraşul Alicante cât şi cel de sosire, Haga – au reprezentat surse de inspirație pentru schema coloristică interioară și exterioară a cabinei.

Un exterior puternic. La exterior, conexiunile camionului cu Volvo Ocean Race sunt subliniate prin utilizarea unor decorațiuni expresive, în cadrul cărora un model roșu în zig zag contrastează cu detalii negre și cromate, care atrag imediat atenția. Numele „Volvo Ocean Race” este clar afișat atât la nivelul semnului Globetrotter, cât și pe o emblemă poziționată pe ambele laterale ale cabinei. În completare față de paleta clasică de culori a gamei Volvo, sunt disponibile două nuanțe metalizate – un nisipiu cald, denumit Shimmering Gold, și un albastru de gheață – Cool Breeze Metallic.

Interior cald. Motivele unitare de culoare și design își găsesc ecoul și în mediul de lucru al șoferului, care combină confortul premium cu materialele de înaltă calitate și cu atenția la detalii. Treapta de acces, mânerele de susținere, panelurile ușilor, covorașele, volanul, compartimentele de depozitare și elementele textile, toate au fost proiectate în conexiune cu marea și navigația. De exemplu, scaunul șoferului, ventilat, este tapisat în piele naturală de culoarea nisipului, cu accente albastre și cusături roșii discrete, în zig zag. Spătarul este decorat cu o hartă care indică porturile de start și de sosire pentru ediția din acest an a cursei Volvo Ocean Race. Aceeași hartă stilizată este reprodusă pe draperii, iar manșetele acestora copiază designul în zig zag al cusăturilor.

Ediția Limitată Volvo Ocean Race 2017-2018 este disponibilă cu o ofertă de două pachete opționale. Pachetul Performance oferă clienților Volvo FH oportunitatea de a specifica un motor de 13 l mai puternic, capabil să producă 500 CP sau 540 CP, o cutie de viteze Volvo I-Shift cu ambreiaj dublu și un retarder. Pachetul Safety, care este disponibil atât pentru Volvo FH, cât și pentru Volvo FH16, include elemente precum alarma anti-furt, cutie de valori care poate fi incuiată, sistem de suport la schimbarea benzii de circulație, sistem de alertare a șoferului și Adaptive Cruise Control.

„Ediția Limitată Volvo Ocean Race 2017-2018 reprezintă o ofertă premium din toate punctele de vedere, nu numai în ceea ce privește siguranța. Pachetul nostru cuprinzător de siguranță contribuie la maximizarea securității și siguranței rutiere pentru șoferi, încărcătură și ceilalți participanți la trafic,” spune Carl Johan Almqvist, Traffic & Product Safety Director la Volvo Trucks.

Ediția Limitată Volvo Ocean Race 2017-2018 va fi produsă în număr redus, pentru o perioadă scurtă de timp. Vânzările vor începe la jumătatea lunii martie (săptămâna 11).

Ediția limitată Volvo Ocean Race 2017-2018 este disponibilă pentru Volvo FH cu cabină Globetrotter sau Globetrotter XL şi cu o gamă largă de puteri ale motorului și Volvo FH16 cu cabină Globetrotter sau Globetrotter XL și o gamă largă de puteri ale motorului.
De asemenea, ediţia limitată Volvo Ocean Race pentru Volvo FH face parte din campania de vanzări Globetrotter Club 2017 disponibilă in România.
Printre dotări se regăsesc:
Pachet Safety: Airbag șofer, sistem de suport la schimbarea benzii de circulație, sistem de alertare a șoferului, Adaptive Cruise Control cu frânare automată, alarmă anti-furt, cutie de valori, ferestre laterale laminate, întrerupător de contact telecomandat, centuri de siguranță roșii.
Pachet Performance (numai pentru Volvo FH): motor Volvo D13 cu putere maximă de 500 CP sau 540CP, Volvo I-Shift cu Dual Clutch și retarder.

Related posts