Una dintre cele mai mari conferințe automotive – IAM Conference SEE

Pe 20 octombrie va avea loc la București a treia ediție a conferinței Independent Automotive Aftermarket Conference. Ocazie pentru jucătorii importanți ai industriei să se întâlnească în București.

Industria auto trece printr-o perioadă foarte solicitantă, iar partenerii din această piață trebuie să lucreze împreună și mai repede. Conferința IAM Conference SEE își propune o conexiune între aceștia și vrea să aducă laolaltă toți liderii industriei în materie de comerț și producție auto.

Precedentele 2 ediții au adus laolaltă elita pieței aftermarket din 22 țări pentru a discuta și a schimba modele de afaceri, trenduri și a găsi oportunități care până atunci nu existau în sector.
Mr. Hartmut Röhl, președintele FIGIEFA (International federation of the independent automotive aftermarket distributors in Brussels) și GVA, va avea un rol activ în această conferință și consideră acest eveniment ca devenind unul tradițional pentru calendarul IAM în Europa Centrală și de Est.
A 3-a ediție IAM Conference SEE, va avea loc pe 20.octombrie.2016 în București la Palatul Parlamentului. Ediția deja a primit înregistrări de la 250 participanți din Europa.

Related posts