Timpi mari de aşteptare în vămi pentru camioane – La Siret, pentru ieşirea din ţară, vehiculele de mare tonaj aşteaptă 900 de minute

Camioanele aşteaptă ore în şir pentru a ieşi din ţară prin principalele puncte de trecere a frontierei, cea mai aglomerată vamă fiind la Siret. Timpul estimat de aşteptare este de 900 de minute pentru ieşirea din ţară şi 120 pentru intrare.

Potrivit aplicaţiei Trafic Online a Poliţiei de Frontieră, camioanele aşteaptă, duminică, ore în şir pentru a ieşi din ţară.

Cea mai aglomerată este Vama Siret. Aici funcţionează, pentru intrarea în ţară, cinci artere şi două pentru ieşirea din ţară.

Timpul estimat de aşteptare este pentru camioane de 900 de minute pentru a ieşi din ţară şi 120 de minute pentru a intra în ţară pe la Siret.

”Trafic intens pe sensul de ieşire, număr foarte mare de camioane prezentate la control”, a transmis Polişia de Frontieră.

Aglomeraţie este pentru camioane şi în alte puncte importante de trecere a frontierei.

Astfel, la Galaţi, timpul de aşteptare este de 420 de minute pentru ieşire şi de 90 de minute pentru intrare. La Isaccea, camioanele aşteaptă 300 de minute pentru ieşirea din ţară şi 150 pentru intrare.

Ceva mai puţin aglomerate sunt punctele de trecere a frontierei din Cenad, Nădlac, Borş şi Giurgiu.

Sâmbătă seară, aplicaţia Trafic Online arăta timp de aşteptare de 1.050 de minute pentru ieşirea din ţară a camioanelor prin Punctul de Trecere a Frontierei Siret.

Related posts