Service mobil de anvelope. Simplu, eficient și rapid!

Anvelopele vehiculelor autoutilitare au o viață dificilă de-a lungul timpului, suportă încărcături grele, o multitudine de porniri și opriri și diferite condiții de drum, de la centrele aglomerate ale orașelor până la zonele pietruite și stâncoase.

Optarea pentru anvelope corecte, din punct de vedere al rezistenței, pentru acest tip de vehicul și de activitate, este una foarte importantă și trebuie făcută conștient și asumat, după verificarea mai multor informații!

Prin alegerea anvelopelor potrivite, poti reduce consumul de combustibil și a emisiilor de CO2 din atmosferă, economisești bani, simțindu-te mai sigur și confortabil la volan.

Este esențial ca anvelopele pentru vehiculele autoutilitare să fie bine îngrijite pentru a te asigura că oferă performanțele de care ai nevoie pentru a-ți desfășura activitatea în cele mai bune condiții.

Dacă anvelopele sunt uzate nu vor funcționa cum trebuie, siguranța ta este compromisă, vor avea distanțe mai mari de frânare și o manevrare mai puțin receptivă, ceea ce înseamnă că într-o situație de urgență nu se vor putea opri destul de repede.

Ce să verifici?

Presiunea în anvelope

Presiunea corectă în anvelope este necesară pentru a reduce costurile în ceea ce privește consumul de combustibil, sporind rezistența anvelopelor și reducând poluarea.

Pneurile umflate greșit au ca rezultat uzura mai rapidă și inegala a anvelopelor, astfel încât trebuie înlocuite mai devreme decât ar trebui în mod obișnuit.

Anvelopele cu presiunea facută corect sunt mai rezistente, oferă mai multă siguranță pe șosea deoarece există mai puține șanse de lovire sau accidentare la viteză mare.

Tipul de încărcătură

Presiunea se modifică în funcție de tipul de încărcătură pe care îl va suporta vehiculul de transport. Supraîncărcarea autovehicului și neajustarea presiunii va conduce la o uzură mai rapidă a anvelopelor, astfel că este de preferat să se verifice presiunea anvelopelor în funcție de încărcăturile transportate.

Este important ca inainte de orice călătorie să se verifice starea generala a anvelopelor pentru a ne asigura că nu există bucăți de resturi rutiere blocate în interiorul benzii de rulare, cum ar fi pietre sau cuie, care ar putea provoca o perforare sau un accident în timpul conducerii.

Este de menționat faptul că mașiile autoutilitare se deplasează adesea acolo unde alte vehicule nu se încumetă, pe suprafețe neuniforme, accidentate, astfel încât anvelopele sunt mai predispuse să înglobeze în banda de rulare diferite obiecte posibil periculoase.

Se poate întâmpla ca anvelopele, de multe ori, să sufere din cauza drumurilor dificile astfel încât tu  să fii în imposibilitatea de a te mai deplasa până la destinație. Schimbarea anvelopelor la un vehicul autoutilitar nu este cea mai simplă misiune, de aceea Auto Soft s-a gandit să te ajute cu serviciul lor  de service mobil pentru anvelope, pentru a-ți ușura activitatea fără să pierzi din timp prețios.

Service-ul mobil este soluția ideală atunci când ai nevoie de servicii de vulcanizare pe drum, acasă, la birou sau oriunde te-ai afla.

Cei de la Auto Soft vin complet echipați cu utilaje profesionale pentru a schimba anvelopele vehiculului tău într-un timp foarte scurt, fără ca tu să pierzi timp prin service-uri, bani, reducând astfel stresul și nervii.

Mașinile de vulcanizare mobilă sunt echipate cu aparatură modernă, ultra performantă, necesară pentru serviciile de montaj și echilibrare roți. Echipa de specialiști este pregătită să efectueze serviciile necesare reparării sau schimbării anvelopelor cu cea mai mare atenție, într-un timp scurt pentru ca tu să îți reiei călătoria în siguranță.

Serviciile de vulcanizare sunt împărțite în două categorii: pachetul pentru anvelope și pachetul pentru roți.

Pachetul pentru anvelope include demontarea roților și a anvelopelor vechi, montarea anvelopelor noi și a plumbilor, echilibrarea și montarea roților.

Pachetul pentru roți include demontarea roților și a plumbilor, echilibrarea și montarea roților.

În plus, odată cu serviciile de vulcanizare oferite Auto Soft deține și un stoc impresionant de anvelope din care poți alege. Ai posibilitatea să îți alegi anvelope noi pentru mașina ta în cazul în care cele existente sunt prea distruse pentru a putea fi reparate. Anvelopele noi vor putea fi montate chiar la tine acasă sau oriunde te-ai afla, fără să te mai deplasezi până la service.

Toate aceste servicii au fost implementate pentru a te ajuta pe tine să circuli în deplină siguranță și confort.

Condu mereu cu prudență!

Related posts