Renault Trucks T range a primit High Edition

Renault Magnum a fost un camion care a făcut istoria și care a rămas în mintea camionagiilor de pretutindeni. Modelul a ajuns chiar și în materialele lui Jeremy Clarkson de la Top Gear. Succesorul acestuia este un camion cel puțin la fel de atrăgător, care acum a primit o versiune de top care poate bucura camionagii de pretutindeni.

Renault Trucks T High a devenit și mai atrăgător odată cu lansarea acestei High Edition. Modelul a primit o nuanță neagră, cu accepte roșii, culoare folosită și de echipa de truckracing a Renault. Modelul a primit și jante de aluminiu, deflectoare suplimentare și un pachet Protect care include faruri cu xenon, semnalizatoare adiționale și cruise control adaptiv.
În interior, camionul a primit și mai multe elemente roșii, cuvintele ‘High Edition’ sunt embosate pe tapiseria de piele. Volanul este și el îmbrăcat în piele, în timp ce în cabină găsim inclusiv elemente din fibră de carbon.
Motorul este același diesel de 6 cilindri și 12,8 litri la care a fost cuplat un pachet Fuel Eco+ cu Optivision. Motorul produce 520 CP.

Related posts