RENAULT TRUCKS lansează variantele 2020 ale modelelor D și D wide

Renault Trucks lansează versiunile 2020 ale gamei sale de distribuție. D și D Wide beneficiază de un nou design interior, ergonomic și confortabil, de elemente de siguranță și de echipamente aerodinamice. Noile versiuni de vehicule de distribuție Renault Trucks sunt 100% conectate.

 

 Nou design interior pentru mai mult confort

Renault Trucks a redesenat designul interior al modelelor sale D și D Wide. Versiunile 2020 dispun de un bord reproiectat, care include un nou volan și un panel de instrumente în alb și negru.

Pentru a ușura munca șoferului, au fost adăugate un suport pentru tabletă, un suport opțional pentru un al doilea telefon mobil și două porturi USB-C. Aceste vehicule sunt, de asemenea, dotate cu un nou echipament radio, compatibil cu rețeaua digitală terestră DAB+.

Pentru un nivel de confort mai înalt, Renault Trucks oferă Pachetul Comfort ca opțiune, acesta incluzând volan de piele, scaun șofer cu suport lateral, spații de depozitare adiționale, un al doilea suport pentru smartphone și trapă de acoperiș (numai pentru varianta D Wide).

 

Noi echipamente pentru creșterea siguranței

Renault Trucks D și D Wide sunt echipate standard cu sistem Adaptive Cruise Control (ACC). ACC menține o distanță sigură față de vehiculul din față, prin ajustarea automată a accelerației și a frânării, pentru mai multă siguranță, o rulare mai lină și pentru reducerea oboselii șoferului.

Pentru o vizibilitate îmbunătățită Renault Trucks D și D Wide sunt disponibile cu lumini spate tip LED.

Pentru un nivel înalt de siguranță, Renault Trucks oferă Pachetul Protect ca opțiune, acesta incluzând lumini spate LED, sistem de ajutor la pornirea din rampă, ușă vitrată și alarmă pentru mers înapoi, pentru a îmbunătăți protecția participanților la trafic.

Camioane conectate, pentru productivitate crescută

Vehiculele diesel Renault Trucks sunt echipate cu motoare Euro 6 Step D, care sunt atât eficiente din punctul de vedere al consumului de combustibil, cât și prietenoase cu mediul.

Pentru a crește și mai mult eficiența și productivitatea, modelele din seria Renault Trucks D sunt conectate standard (TGW 4G). Astfel, sunt compatibile cu Optifleet, soluția de management al flotelor de la Renault Trucks. Cu Optifleet, activitatea vehiculelor este administrată în timp real, ceea ce înseamnă că principalele elemente de costuri pot fi controlate în totalitate. Managerii flotelor pot urmări consumul de combustibil al vehiculelor cu Optifuel Check și pot realiza o geolocalizare în timp real prin intermediul Optifuel Map.

Pentru o productivitate maximă, Renault Trucks oferă opțional Pachetul Fuel Eco, acesta incluzând deflector ajustabil de acoperiș, modul de putere redusă, sistem de oprire automată a motorului după 3 minute, funcția Optiroll „free wheel” (pe D Wide), cutie de viteze optimizată Fuel Eco (pe D Wide) și un compresor de aer decuplabil (numai pe motoarele DTI 11).

Motoarele Renault Trucks D și D Wide E sunt compatibile cu combustibili sintetici XTL și cu biodiesel. Modelele 2020 sunt disponibile, de asemenea, în versiuni pe gaz natural (D Wide CNG) și 100% electric (D și D Wide Z.E.).

Related posts