Renault Trucks dezvăluie designul modelelor sale electrice T ȘI C

Renault Trucks a dezvăluit modelele gamei sale grele integral electrice. Renault Trucks E-Tech T și C, sunt primele care vor purta noul logo al producătorului șí vor fi produse la fabrica Renault Trucks de la Bourg-enBresse, începând cu 2023. Ele sunt deja disponibile pentru precomandă.

Lansarea gamei Renault Trucks de camioane grele integral electrice reprezintă un pas înainte major în angajamentul producătorului pentru decarbonizarea transportului rutier de marfă. Renault Trucks este, acum, singura companie care furnizează o ofertă de mobilitate electrică pentru toate utilizările: de la o bicicletă cargo de 650 kg, la cap tractor electric și camion de construcții de 44 t, al căror design este astăzi dezvăluit.

O evoluție în design echilibrată
Aceste noi modele, destinate activităților de distribuție regională și de construcții, au un design specific pentru motorizarea lor electrică. Designerii Renault Trucks au introdus schimbări în partea frontală, menținând, în același timp, o armonie generală perfectă.
În primul rând, Renault Trucks E-Tech T și C primesc semnătura grafică proprie camioanelor electrice ale mărcii: capace de roți și bandă albastră verticală pe lateralele vehiculului și
înscripționarea Renault Trucks E-Tech în partea frontală. Camioanele sunt, de asemenea, echipate cu o nouă placă de emblemă din plexiglas albastru.
Pentru a crește siguranța, partea frontală a vehiculelor a fost avansată cu 115 mm și au fost instalați senzori de proximitate pe părțile laterale. Șasiul este, de asemenea, echipat cu o treaptă retractabilă, care maximizează spațiul destinat bateriilor.
În ceea ce privește grila față, complet redesenată, designerii Renault Trucks s-au inspirat din lumea muzicii electronice, cu un model care amintește de un egalizator de sistem audio. Pentru a consolida acest efect electromecanic, partea frontală a vehiculului este complet vopsită.
În fine, Renault Trucks E-Tech T și C prezintă noul logo al mărcii, cu elemente actualizate. Plasat pe grila frontală, diamantul din aluminiu lustruit, pe fond negru strălucitor, îi conferă vehiculului un aspect modern și sofisticat.

O nouă identitate vizuală: un producător modern și angajat
Schimbarea de identitate vizuală a Renault Trucks, transpusă intr-un logo ferm, monocrom, afirmă accelerarea și angajamentul producătorului față de decarbonizarea transportului.
Într-adevăr, Renault Trucks este determinat să facă față provocărilor climatice prin continuarea dezvoltării unor soluții de transport circulare, mai curate și mai sigure, care să-i însoțească pe clienți pe drumul lor către neutralitatea din punct de vedere al emisiilor de carbon.
Renault Trucks E-Tech T și C sunt deja disponibile pentru precomandă prin subsidiarele Renault Trucks din Europa. Transportatorii care doresc să achiziționeze camioane din gama grea pot să-și rezerve deja primele sloturi de producție. Producția modelelor Renault Trucks E-Tech T și C este programată să înceapă la sfârșitul anului 2023, în Bourg-en-Bresse, Franța.

Related posts