Renault Trucks continuă să investească puternic în mobilitatea electrică

Renault Trucks și-a stabilit obiective ambițioase pentru mobilitatea electrică, în termenii volumelor de vânzări. Producătorul a anunțat că, până în 2025, vehiculele electrice vor reprezenta 10% din vânzările sale totale de vehicule și 35% până în 2030. Obiectivul suprem este de a oferi 100% dintre camioanele sale independente de combustibili fosili, până în 2040.

Producătorul realizează investiții uriașe pentru a atinge acest obiectiv. În martie 2020, a început producția de serie a celei de-a doua generații de vehicule electrice la fabrica de la Blainville-sur- Orne și se poate lăuda acum cu cea mai extinsă gamă electrică de pe piață. Renault Trucks D Z.E., D Wide Z.E. și Master Z.E. constituie o gamă care merge de la 3,1 la 26 t, îndeplinind cerințele urbane de livrare, distribuție și colectare de deșeuri.

Pentru a-și ajuta clienții să-și accelereze tranziția energetică, Renault Trucks a pus la punct o nouă organizație de vânzări dedicate mobilității electrice. În același timp, constructorul continuă să investească în extinderea electrificării gamei sale de vehicule pentru toate utilizările. Din 2023, va fi disponibilă o gamă electrică pentru fiecare segment, și anume distribuție, construcții și lungă distanță.

Related posts