RENAULT TRUCKS a prezentat noile T și T HIGH 2020

Renault Trucks lansează versiunile 2020 ale camioanelor sale de transport de lungă distanță. T și T High sunt mai eficiente din punctul de vedere al consumului de combustibil, rămânând, în același timp, la fel de dedicate față de confortul șoferului.

 
La interior, cabina Renault Trucks T oferă finisaje de top, care includ scaune cu tapițerie textilă, două cotiere pentru șofer și volan de piele. Pentru un confort perfect în timpul conducerii, coloana volanului ajustabilă pe trei direcții este, acum, dotare standard. Vehiculele de serie T dispun de un bord de culoarea cărbunelui, mânere din aluminiu și praguri metalice ale ușilor. Renault Trucks T și T High 2020 dispun, de asemenea, de spații de depozitare de înaltă capacitate (221 l).
La exterior, grila radiatorului și oglinzile laterale pot fi, încă, disponibile fie în negru lucios, fie în portocaliu, opțional, pentru Renault Trucks T și T High 2020.
T și T High pot fi echipate, de asemenea, cu Roadpad+ ca opțiune. Acționând ca un asistent de bord, acesta permite șoferilor să asculte muzică, să-și folosească telefoanele hands-free și să realizeze manevrele în singuranță, grație camerelor laterale și posterioare. Cu Roadpad+, șoferul poate obține, de asemenea, asistență în navigație
din partea unui sistem special satnav.

Consum de combustibil și emisii de CO 2 reduse
Cama de transport de lungă distanță a Renault Trucks este echipată cu motoare DTI 11 și DTI 13 Euro 6 Step D. Ambele sunt mai eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil și al emisiilor de CO 2 comparativ cu generația anterioară. Versiunile 2020 ale Renault Trucks T și T High sunt echipate cu o nouă axă de înaltă eficiență și cu frâne disc mai ușoare, de natură să reducă și mai mult consumul de combustibil.
Opțional, pot fi activate noi setări ale vehiculului, care oferă o economie de combustibil suplimentară de 3%.
Motoarele Renault Trucks T și T High sunt compatibile cu combustibili sintetici XTL și cu biodiesel.

Related posts