POLLUTEC 2016: Premierele RENAULT TRUCKS sunt URBAN LAB 2 și un vehicul D WIDE CNG

Renault Trucks va fi prezent la ediția din acest an a expoziției Pollutec, care va avea loc, la centrul expozițional Eurexpo din Lyon, în perioada 28 noiembrie – 2 decembrie 2016.

Vizitatorii acestei expoziții vor fi primii care vor descoperi un vehicul D WIDE CNG cu sistem orizontal de evacuare a gazelor de eșapament, precum și o machetă a celui mai recent concept de camion de la Renault Trucks: Urban Lab 2. La standul constructorului francez (Hala 2, rând J, stand 117), va fi expus și un D WIDE echipat cu un motor de 11 l, care îndeplinește normele Euro 6 – etapa C, și cu axă directoare spate.

Deoarece Renault Trucks crede că diesel-ul este sursa primară de energie pentru transportul de lungă distanță – și va rămâne așa timp de muți ani de acum înainte – compania luptă în mod continuu pentru reducerea consumului de combustibil și a emisiilor poluante.

La cea de-a 27-a ediție a Pollutec, care se va desfășura în perioada 28 noiembrie – 2 decembrie 2016, la centrul Eurexpo Lyon, Renault Trucks va sublinia perfomanțele motoarelor Euro 6, comparativ cu generațiile anterioare. Sistemul de depoluare montat pe motoarele Euro 6 a redus de cinci ori emisiile de oxid de azot și de șase ori pe cele de particule, comparativ cu standardul anterior. Astăzi, 99,9% din particule, chiar și cele mai mici, sunt capturate de filtrul depoluant.

Renault Trucks va dezvălui, de asemenea, macheta noului său vehicul laborator diesel: Urban Lab 2. Acest camion este rezultatul unui proiect în colaborare cu șase parteneri* – Efficient Distribution Truck, pe scurt EDIT. Acesta oferă o mulțime de elemente high-tech, în domeniul aerodinamicii, al hibridizării motoarelor și al performanței anvelopelor, precum și al comunicării vehiculului cu infrastructura, ceea ce face posibilă o reducere drastică a consumului de combustibil al vehiculelor destinate livrărilor.

Standul Renault Trucks va expune, de asemenea, un D WIDE echipat cu o nouă generație de motor de 11 litri, Euro 6 etapa C, și cu axă spate directoare. Vehiculul oferă o manevrabilitate fantastică, ceea ce îl face ideal pentru operarea în mediul urban.

Renault Trucks își extinde oferta CNG pentru a lua în considerare cererea mare pentru diverse surse de energie în zonele construite. Vizitatorii standului Renault Trucks vor avea, de asemenea, șansa de a admira modelul WIDE CNG cu sistem orizontal de evacuare a gazelor de eșapament. Această versiune dispune de același șasiu și de aceleași posibilități de montare a caroseriei ca și omologul său diesel, de vreme ce nu există un sistem vertical de evacuare care să se interpună între cabină și suprastructura.

renault-trucks-material

renault-trucks-material1

renault-trucks-material12

Related posts