Nou service și punct de vânzări Iveco la Sibiu

Auto Schunn Sibiu a inaugurat un nou punct de vânzare și service IVECO la Șelimbăr, jud. Sibiu. Investiția se ridică la peste 3.5 milioane de Euro și creează peste 30 de noi locuri de muncă, cu perspectiva suplimentării acestora. 

IVECO România își continuă astfel strategia de dezvoltare a rețelei de service-uri, consolidându-și prezența și în județul Sibiu. În acest moment, IVECO are 24 de puncte de vânzare și service și deține una dintre cele mai capilare rețele din România.

„Suntem prezenți în Sibiu de mai mulți ani, rețeaua IVECO fiind întotdeauna o rețea construită după nevoile clienților. Județul Sibiu, în sectorul afacerilor de transport și logistică, se poziționează în plutonul fruntaș al județelor din România care au nevoie de vehicule comerciale și servicii aferente, ocupând locul 8 după cifra de afaceri și locul 10 ca dimensiune a parcului rulant cu licențe de transport. Distanța medie între două ateliere IVECO pe coridoarele cele mai tranzitate din România este de 130 km. Prin noile ateliere pe care le vom deschide anul acesta, vom reduce media la 120 km și vom continua reducerea distanței, pentru a oferi clienților opțiunile de servicii prin creșterea capilarității rețelei, astfel încât aceștia să nu facă în medie mai mult de o oră până la cel mai apropiat atelier IVECO” , a declarat Eduard Jiroș, Network Development Manager, IVECO România.

Noua unitate are o capacitate de deservire a peste 1000 de vehicule comerciale anual și include 3 canale de lucru cu o capacitate de 6 posturi, 4 elevatoare și spații de lucru la sol. Facilitatea va mai include un atelier de vopsitorie cu două cabine de vopsit pentru masini mici și camioane și 6 posturi de pregătire, un atelier de tinichigerie cu 4 posturi de lucru, precum și o spălătorie profesională pentru toate tipurile de vehicule. Prin evenimentul de marcare a investiției de 3.5 mil eur și aducerea punctului la cele mai înalte standare, Auto Schunn Sibiu a celebrat și aniversarea celor 30 de ani de la intrarea pe piața din România.

Related posts