Nokian Tyres lansează noua anvelopă Nokian Hakka Truck Steer

Încă de la momentul lansării de către Nokian Tyres a modelului de anvelope multifuncțional all-season pentru camioane, Nokian Hakka Truck Drive, a luat naștere în piață cererea pentru modelul Hakka Truck Steer. Producătorul finlandez anunță astăzi completarea gamei de anvelope Nokian Hakka Truck cu noul model premium all-season Nokian Hakka Truck Steer.

Prin modelul Nokian Hakka Truck Steer, Nokian Tyres și-a propus să creeze un set de caracteristici optimizat pentru toate condițiile meteorologice, pentru anvelope destinate roților de pe punțile directoare ale camioanelor medii și lungi. Rezultatul este un nou tip de anvelopă caracterizată printr-o bună rezistență la uzură, rezistență la rulare scăzută, aderență optimă atât pe carosabil umed, cât și pe zăpadă și silențiozitate.

Aderență pe orice tip de carosabil

Modelul Nokian Hakka Truck Steer înglobeză un număr mare de tehnologii inovatoare,” declară Teppo Siltanen, Manager de produs, Nokian Heavy Tyres. „Una dintre acestea se referă la un nou tip de lamelă activatoare – denumită  <<Oka>>  (<<ghimpe>> în limba finlandeză) datorită formei ei.”

Drenarea eficientă este unul dintre factorii care îi conferă modelului Nokian Hakka Steer o bună aderență. „Anvelopa prezintă un profil all-weather de generație nouă, avizat 3PMSF (3 Peaks Mountain Snow Flake),” explică Siltanen. „Pe aceste anvelope poți într-adevăr conta pe tot parcursul anului.”

Caracteristici principale:

  • Anvelopă all-season pentru roțile punților directoare ale camioanelor medii și lungi
  • Marcaj 3PMSF (3 Peaks Mountain Snow Flake)
  • Aderență îmbunătățită prin lamelele activatoare „Oka”
  • Rulare îndelungată datorită benzii de rulare mai late și uzurii uniforme a profilului
  • Prevenirea pătrunderii pietrelor în anvelopă datorită blocurilor de rezistență la pietre

Related posts