Mercedes-Benz a prezentat conceptele pickup X-Class

Mercedes-Benz a prezentat primul pickup din istorie, dar sub forma a două concepte cu caracteristici diferite care prefigurează viitoarea apariție de serie a ceea ce se va numi X-Class.

Fiecare dintre cele două concepte este diferit. Primul este un Explorer stilat care oferă o experiență premium-sport și un Aventurer care pare mai degrabă un offroader mai apropiat de caracteristicile G-Class.
Stylish Explorer prefigurează cel mai fidel viitoarea variantă de producție a cabinei viitoarelor Clasa X. Interiorul este premium, barele de protecție au formă aerodinamică și sportivă, iar jantele de 22 inch din aliaj sunt pentru orice numai pentru offroad, nu.
Adventurer are în schimb gardă la sol foarte înaltă, piese extra pe caroserie și bosaje mai mari ale roților echipate cu anvelope offroad.
Modelele de bază vor fi oferite cu tracțiune spate standard, dar și cu tracțiune integrală opțional. Motorizările includ atât variante diesel cât și pe benzină. Conceptele au sub capotă motorul diesel V6 care va reprezenta vârful de gamă. X-Class AWD V6 poate căra peste 1,1 tone și remorca până la 3,5 tone. 1.1 ton, with a towing capacity of up to 3.5 tons.
Acest pickup va fi lansat în versiunea de serie la sfârșitul lui 2017. Producția pentru Europa, Australia și Africa de SUD este în sarcina fabricii Nissan din Barcelona, Spania, iar modelele destinate piețelor din America Latină vor fi fabricate de Renault în Argentina.

Related posts