Marca PEUGEOT își propune să devină lider de piață, cu o gamă de autoutilitare 100% electrice

marca PEUGEOT oferă acum o gamă de autoutilitare 100% electrice. Furgonetele și furgoanele electrice PEUGEOT păstrează 100% din funcționalitatea versiunilor diesel convenționale, dar generează zero zgomot, zero vibrații, zero emisii și zero miros. Este suficient pentru a schimba radical viața utilizatorilor și mediul lor înconjurător.

Cu gama sa completă de autoutilitare 100% electrice, una dintre primele de pe piață, marca PEUGEOT își propune să devină lider în vânzările de autoutilitare ECO în Europa până în 2022.
Scopul este de a oferi profesioniștilor un nou nivel de relaxare și de a reduce formele tradiționale de poluare, într-un moment în care tendințele sociale actuale reclamă tot mai multe vehicule comerciale în zonele urbane.

Până la sfârșitul lui 2021, Marca PEUGEOT va livra 4.000 de autoutilitare electrice în Europa și are deja comenzi de 10.000 de vehicule pentru anul viitor. Pentru a-i face pe profesioniști și mai conștienți de oferta de vehicule electrice a Mărcii și de beneficiile acesteia, PEUGEOT are în desfășurare o campanie de promovare dedicată, în toată Europa. întreaga gamă de vehicule utilitare PEUGEOT este acum electrificată, odată cu sosirea în această toamnă a furgonetelor e-PARTNER și a furgoanelor electrice de mari dimensiuni e-BOXER, care se alătură van-urilor e-EXPERT lansate anul trecut și premiate cu titlul International Van of The Year 2021. Trăsătura distinctivă a tuturor autoutilitarelor electrice PEUGEOT este că nu fac niciun compromis în ceea ce privește volumul util sau caracterul practic în comparație cu versiunile diesel, oferind în același timp toate avantajele motorului electric: costuri de funcționare mai mici, ușurință în condus, răspuns imediat la accelerație, cuplu mare, absența totală a zgomotului, vibrațiilor, mirosurilor și a emisiilor. În Regatul Unit, specialiștii au acordat titlul Van of the Year noului PEUGEOT e-PARTNER (WhatCar ? Van & Commercial Vehicle of the Year Award), după ce au premiat cele trei vehicule ale mărcii, PARTNER, EXPERT și BOXER, pentru caracterul lor practic la categoriile din care fac parte.

Pe lângă aceste vehicule 100% electrice alimentate de la o baterie, PEUGEOT va lansa până la finalul anului primul vehicul utilitar electric cu pile de combustie, furgonul e-EXPERT HYDROGEN, extinzându-și astfel oferta la cele mai avansate tehnologii de electrificare.

„Am anunțat și ne-am respectat angajamentul de a avea o gamă completă de vehicule utilitare 100% electrificate până la sfârșitul anului 2021, grupul Stellantis fiind primul care face acest lucru. În plus, pentru a răspunde altor utilizări ale clienților, în următoarele săptămâni grupul va oferi o autoutilitară „Hydrogen Fuel Cell”, dovadă a dorinței permanente a Grupului de a inova”, subliniază Xavier PEUGEOT, Director General unitate vehicule utilitare, Grupul Stellantis.

Related posts