IVECO eDaily, premiat cu “Electric Van Breakthrough of the Year”

IVECO eDaily a primit distincția “Electric Van Breakthrough of the Year: Model” la premiile Fleet News 2024, o competiție anuală care celebrează cele mai bune modele de autovehicule corporate din Marea Britanie, de la administratorii de flote la furnizori și producători.

Juriul de experți din industrie a recunoscut eDaily pentru inovațiile sale în tehnologia eLCV și pentru orientarea spre misiune, care permit operatorilor chiar și în cele mai solicitante misiuni să treacă la electricitate fără compromisuri. Juriul a declarat că “din punct de vedere tehnic, IVECO este foarte avangardistCu eDaily, poți adopta o abordare axată pe misiuni critice, specifică vehiculelor ușoare diesel, lucru care permite tuturor clienților să ia în considerare EV, indiferent de cazul de utilizare.”

Daily este cel mai robust dintre vehiculele comerciale ușoare; eDaily are aceleași capacități impresionante – cu zero emisii. Utilizând un șasiu puternic bazat pe un camion, IVECO eDaily, complet electric, permite o capacitate de tractare de până la 3,5 tone și o sarcină utilă de până la 4,6 tone, de neegalat. O configurație modulară inovatoare a bateriilor cu una, două, trei baterii (și acum o a patra baterie disponibilă pe șasiul cabinei 72C de 7,2 tone GVW 5100mm) – permite operatorilor să echilibreze perfect cerințele de sarcină utilă și autonomie. Caracterul interschimbabil al bateriei permite o flexibilitate maximă a flotei în situația în care rolul unui vehicul se schimbă. Cu ADN-ul robust al IVECO Daily la care se adaugă performanțele impresionante ale vehiculelor electrice, eDaily permite unui număr tot mai mare de operatori accesul la electrificare,

O altă caracteristică revoluționară a lui eDaily este carosabilitatea datorită ofertei de ePTO de până la 50 kW. Fiind singurul vehicul comercial electric ce oferă un ePTO de 50 kW, plaja de utilizări este variată, de la suprastructuri clasice la cele customizate pe nevoile clienților.

Related posts