Grupul Raben preia compania TGL TransportLogistik de la THE GREENLINE

Grupul Raben a semnat un acord de preluare a companiei TGL TransportLogistik Schüttorf, parte a grupului THE GREENLINE din sud-vestul Saxoniei Inferioare. TGL TransportLogistik are în jur de 80 de angajați și vizează vânzări de aprox. 15 milioane de euro în 2018. Tranzacția face parte din strategia de dezvoltare a Grupului Raben în Germania și va fi finalizată la 1 octombrie 2018, după aprobarea autorităților antitrust.

Raben Germania a înregistrat o dezvoltare deosebit de intensă în ultimii doi ani, perioadă în care, prin creștere organică și achiziții, a obținut o poziție care îi permite să ofere servicii independente de transport și expediție către clienții din această țară. Prin urmare, la începutul anului 2018, Grupul Raben a lansat o rețea proprie de transport în regim de grupaj în Germania.

„Datorită achiziției unității din Schüttorf, am atins un obiectiv important din stabilirea propriei rețele independente de distribuție în Germania, având în vedere că Schüttorf este al 30-lea depozit din aceasta. Preluarea acestei sucursale face parte din planul nostru de extindere consistentă a rețelei  de transport în regim de grupaj din Germania”, a declarat Ewald Raben, CEO Raben Group.

Unitatea achiziționată în Schüttorf oferă servicii de transport intern și internațional, FTL și LTL. Operațiunile de transport sunt gestionate într-un terminal de 4.500 mp și 53 de porți, care se află într-o zonă favorabilă din punctul de vedere al traficului, la intersecția dintre autostrăziile A30 / A31. Astfel, se asigură o conexiune optimă cu regiunile economice din Emsland, Osnabrücker și sud-vestul Münsterland.
Nellen & Quack, THE GREENLINE, Gronau a fost înființată în 1889 și și-a externalizat activitățile de transport de mărfuri în 2016/18 către TGL TransportLogistik Schüttorf.

Datorită acordului semnat în data de 18 septembrie 2018, Raben Trans European Germania va prelua o sucursală completă în Schüttorf, incluzând toți subcontractorii, activele, clienții, precum și angajații pentru care Raben intenționează să ofere locuri de muncă stabile. Tranzacția va fi finalizată la 1 octombrie 2018, după îndeplinirea cerințelor legii antitrust.
Raben Group este un operator de logistică ce oferă servicii pentru companii de dimensiuni mici, medii și mari. Cu 85 de ani de experiență și recunoaștere în industrie, compania construiește și menține relații de lungă durată cu clienții ei, urmând motto-ul „Partenerul tău în logistică”.

Related posts