Goodyear lansează noua gamă de anvelope pentru camioanele de tonaj redus

Goodyear lansează noile modele de anvelope KMAX S și KMAX D, pe jantă de 17.5” și 19.5”, ce vor fi disponibile începând cu luna aprilie a acestui an. Cele două modele au fost dezvoltate pentru a echipa atât vehiculele hibrid și electrice cât și clasicele motoare diesel.

KMAX S și KMAX D vin în întâmpinarea cerințelor clienților pentru robustețe, versatilitate și performanță obținută în orice condiții meteo și la un cost redus per kilometru.
Principalul obiectiv în procesul de dezvoltare a acestor anvelope a fost optimizarea numărului de kilometri, în același timp punându-se accent pe puterea mare de tracțiune, precizia direcției și nivelul ridicat de durabilitate ale vehiculelor folosite pentru parcurgerea unor distanțe lungi.
Anvelopele KMAX S și KMAX D, înlocuiesc modelele Goodyear RHS II, respectiv RHS II (+) și au la bază tehnologia KMAX, combinată cu construcția robustă a carcasei. În comparație cu produsele anterioare, avantajele care ajută la reducerea costurilor operaționale ale acestor noi modele sunt performanța pe distanțe lungi, versatilitatea funcțională într-un spectru larg de condiții sau situații de drum, împreună cu durabilitatea crescută în condiții de utilizare nefavorabile. Designul celor două noi modele este în concordanță cu toate reglementările actuale ale anvelopelor de iarnă, dar și cu cele care urmează să apară. Optimizarea rezistenței la rulare are ca efect un consum redus de energie, ceea ce înseamnă o economie de combustibil semnificativ îmbunătățită.

KMAX S
Printre caracteristicile profilului benzii de rulare a anvelopei de direcție KMAX S, se numără designul robust cu 4 nervuri pentru dimensiunile 245/70R17.5 și 265/70R17.5 și cel cu 5 nervuri pentru toate celelalte dimensiuni. O altă caracteristică oferită de aceste modele este manevrabilitatea precisă, grație raportului avantajos net/brut și ranforsărilor dintre nervuri. Canelurile multiradiale în formă de dinți de fierăstrău din zona umărului oferă rezistență sporită, ajută la păstrarea nivelului de performanță și asigură uzura egală pe durata întregii perioade de exploatare a anvelopei. Performanța la frânare se păstrează în toate stadiile de uzură ale anvelopei.
KMAX D
Profilul direcțional al benzii de rulare al anvelopelor de tracțiune KMAX D îmbunătățește forța de tracțiune prin optimizarea unghiurilor ascuțite ale profilului în formă de V. Canelurile și lamele deschise ajută la tracțiune pe orice fel de suprafață, iar umărul cu caneluri întărește nervurile pentru a oferi rezistență la rupere pentru aplicațiile ce au torsiune ridicată. Structura puternică de corzi a anvelopei rezistă până la finalul vieții acestora, asigurând astfel transportul pe distanțe lungi, manevrabilitate stabilă și o forță de tracțiune optimă chiar și în caz de uzură. Talonul robust permite anvelopei să ofere aceeași performanță indiferent de schimbarea sarcinii, oferind durabilitate și siguranță utilizatorului.
Printre caracteristicile premium ale celor două profile, KMAX S și KMAX D, se numără compuși ai benzii de rulare anti-abrazivi potriviți pentru distanțe lungi, temperaturi scăzute la rulare și rezistența optimă la rulare. Banda structurală puternică a construcției este rezistentă la impact și, în același timp, asigură confortul și durabilitatea crescută. De asemenea, talonul robust al celor două modele de anvelope este potrivită tuturor tipurilor de sarcini, asigurând durabilitate.
Toate dimensiunile din gama anvelopelor KMAX S și KMAX D corespund cerințelor 3PMSF pentru sezonul de iarnă.

Related posts