Ford Trucks livrează primul F-max din România

Cefin Trucks, unic importator și distribuitor al brandului Ford Trucks în România, anunță livrarea primului F-MAX (“Camionul Anului 2019”) către VESNA GS. Modelul este un F-MAX 1850 T automat, cu intarder, kit de basculare și climă in staționare. Compania care se ocupă cu comerțul și distribuția de acumulatori auto, VESNA GC din Cluj-Napoca, are în plan achiziția a două noi vehicule similare, în viitorul apropiat.

“Lansarea F-MAX în România, în octombrie 2018, a adus pieței românești vârful de lance existent în segmentul de capete tractor la nivel internațional. Mai mult decât atât, pentru a veni in sprijinul clienților noștri, F-MAX are cel mai accesibil preț de pe piată și este disponibil, în varianta standard, cu toate opționalele de confort pentru șofer, în valoare de aproximativ 4500 de euro”, spune Stefano Albarosa, fondator și CEO Cefin Trucks. “De la lansare și până acum am înregistrat deja 30 de unităti contractate, iar livrarea către VESNA GC din Cluj inaugurează drumul către success al F-MAX în România. Performanțele sale recunoscute au facut să avem un bilanț atât de bun al comenzilor în doar patru luni de prezența a sa pe piata locală, în contextul în care decizia de cumpărare a fost facută pe baza prezentării de produs și a vizionării statice a vehiculului, la evenimentele de prezentare a acestuia, neavând unitați pe stoc sau disponibile pentru demo în această perioadă”.

“Colaborarea noastră cu Cefin Trucks a început în vara lui 2018, când am comandat și ne-a fost livrat primul nostru model marca Ford, 1848T XHR. Ne-a fost clar înca din acel moment că avem în echipa Ford un partener de încredere, pe termen lung, care ne poate susține în planurile de dezvoltare a afacerii și de livrare a unor servicii la cel mai înalt nivel de calitate și promptitudine. În decembrie 2018, când ne-am dorit completarea flotei noastre, ne-a convins detașat configurația F-MAX cu un număr important de opționale incluse în preț și leasingul operațional cu UCL FM”, declară Robert Szekely, administratorul Vesna GC.

Desemnat de 23 de membri ai juriului din 23 de țări „Camionul Anului 2019”,F-MAX vine cu o cabină spațioasă, de 2,5 m lățime, podea complet plată și înălțime internă de 216 cm. Bordul are un design de tip cockpit, toate funcțiile fiind ușor accesibile. Sentimentul de spațiu generos oferit de cabină este completat de câteva soluții inovatoare, precum dulapuri de stocare cu capace stil avion sau patul de sus cu un unghi de pliere de 90 de grade. Noua cabină este foarte silențioasă, iar treptele de acces sunt complet etanșe la apă și praf. Scaunul șoferului are o gamă de ajustare de până la 260 mm, tapițerie din material respirabil de înaltă calitate și design ergonomic pentru un suport lombar optim.

Noul F-MAX este echipat cu un motor Ecotorq de 500 CP și 2500 Nm, cuplat la o transmisie automată ZF cu 12 trepte, care dispune și de moduri de condus, precum Eco și Power. Aerodinamica superioară, calibrarea

 

sistemului de propulsie și caracteristicile tehnice asigură o reducere a consumului de 6% față de modelele anterioare. Costurile de întreținere sunt și ele mai mici cu până la 7%.

F-MAX oferă o gamă generoasă de sisteme de asistență, printre care se numară Adaptive Cruise Control, Predictive Cruise Control (Max Cruise), Advanced Emergency Brake System, Hill Launch Assist, Lane Departure Warning sau Electronic Stability Control.

Cu performantul F-MAX in portofoliu, Cefin Trucks își propune pentru 2019 o creștere importantă a cotei de piaţă si a segmentului de cap tractor pentru transport internaţional, care reprezintă peste 75% din vânzările totale pe piaţa românească.Pentru a doua oară în istoria companiei, Cefin Trucks promite sa devină în acest an unul dintre cei mai mari jucători din piaţa camioanelor grele, obiectivul său fiind să ajungă, în 2019, la un minim de 450 de vehicule vândute, în creștere cu peste 28% faţă de 2018 și să devină, astfel, prima alegere pentru transportatorii care își doresc să își maximizeze profitabilitatea.

Related posts