DKV Mobility și LIQVIS lansează un card de combustibil comun

Furnizorul european de servicii de mobilitate DKV Mobility a început de la 01 august 2021 colaborarea cu compania LIQVIS din Essen. LIQVIS GmbH, o filială a Uniper SE, oferă GNL pentru industria de transport și logistică. Ca parte a noii cooperări, compania înlocuiește una dintre metodele sale de plată anterioare – jetonul LIQVIS – cu un card comun de combustibil LIQVIS și DKV Mobility.

Cu „LIQVIS Card”, clienții LIQVIS vor avea în viitor acces nu numai la rețeaua proprie de GNL a companiei, ci și la rețeaua cuprinzătoare de aprovizionare a DKV Mobility, cea mai mare rețea de GNL independentă de marcă din Europa. DKV Mobility oferă în prezent acces la peste 230 de stații de GNL din nouă țări. DKV Mobility gestionează administrarea și facturarea cardului comun de combustibil.

Sven Mehringer, Managing Director Energy & Vehicle Services a declarat: „Prin cooperarea cu LIQVIS, avem ocazia să promovăm în continuare viitorul mobilității durabile. LIQVIS și DKV Mobility au obiective similare și această colaborare unică ne va ajuta să atingem aceste obiective. O promisiune pe care am făcut-o este aceea de a ne ajuta partenerii contractuali în reducerea intesității CO2 provenit din transporturi cu 30% până în 2030 comparativ cu 2019. Această cooperare ne aduce un pas mai aproape de această promisiune.”

Silvano Calcagno, Managing Director al LIQVIS GmbH: „Succesul nostru dovedește că am avut dreptate: interesul pentru combustibilul GNL crește constant și dorim să oferim clienților noștri – și în afara țării de tranzit Germania – o rețea extinsă de stații de alimentare. DKV împărtășește viziunea noastră despre un viitor durabil și, prin urmare, este furnizorul ideal de servicii de mobilitate pentru cardul nostru LIQVIS.”

Sebastian Gröblinghoff, Managing Director al Liqvis GmbH, adaugă: „Suntem încântați că am câștigat un partener ca DKV, atât de puternic poziționat la nivel internațional, care le va oferi clienților noștri acces la o infrastructură în creștere. Sperăm să putem convinge mai multe companii de transport să treacă la alimentarea cu GNL.”

Related posts