DKV Mobility oferă acces la peste 400.000 de puncte de încărcare în Europa

DKV Mobility, furnizor european de top de servicii și soluții de plată B2B pentru domeniul transportului rutier, își extinde constant rețeaua de încărcare pentru vehiculele electrice. Clienții DKV Mobility își pot încărca acum vehiculele electrice la aproximativ 413.000 de puncte de încărcare publice și semipublice din Europa prin DKV Card +Charge sau prin DKV Mobility App. Astfel, DKV Mobility poate asigura accesul la una dintre cele mai mari rețele de încărcare din toată Europa.

„Prin atingerea pragului de 400.000 de puncte de încărcare în Europa, ne creștem poziția în rândul furnizorilor de servicii de încărcare de top din Europa”, spune Sven Mehringer, Managing Director Energy & Vehicle Services la DKV Mobility. „Pe lângă oferirea accesului la punctele de încărcare publice și semipublice, asigurăm clienților noștri, de asemenea, soluții de încărcare pentru vehiculele de serviciu ale șoferilor, în cadrul companiilor sau la locuințele acestora. Astfel, extindem soluția de încărcare pentru vehiculele electrice, ce îndeplinește nevoile de zi cu zi ale clienților noștri.”

Subsidiara DKV Mobility GreenFlux, care administrează întreaga gamă de servicii de încărcare pentru DKV Mobility, se concentrează pe numeroase acorduri de cooperare și parteneriate în acest sens. Astfel, numărul de puncte de încărcare a crescut de patru ori din septembrie 2020, când DKV Mobility a anunțat activarea celui de-al 100.000-lea punct de încărcare.

Related posts