Diamond Echo: Renault Trucks luminează Europa!

Renault Trucks va face pentru prima data un turneu prin Europa cu un camion 100% electric unic. Acest vehicul, un Renault Trucks E-Tech T numit „Diamond Echo”, cu un design unic electro-luminescent, va porni pe 11 aprilie 2024 de la fabrica din Bourg-en-Bresse, unde este construit. El va călători peste 10.000 de kilometri, parcurgând 7 țări și efectuând peste 60 de opriri, pentru a se întâlni cu comunitatea din transporturi și a demonstra realitatea operațională a mobilității electrice.

Angajat față de transformarea energetică bazată în primul rând pe mobilitatea electrică, Renault Trucks oferă o gamă completă de vehicule 100% electrice, de la triciclete e-cargo de 650 kg, la tractoare de 44 t și camioane de construcții urbane. Astăzi, producătorul francez începe un tur prin Europa cu un camion electric și electro-luminescent: Renault Trucks E-Tech T Diamond Echo.

Renault Trucks E-Tech T Diamond Echo este vopsit cu lumină. Rezultatul unei colaborări cu șoferi și specialiști în domeniul designului și al vopsitoriei, acest camion excepțional se dezvăluie la întuneric.

Bazată pe tehnologia Lumilor, vopseaua, aplicată de către Demon Paint, strălucește atunci când este expusă unui stimul electric.

Renault Trucks E-Tech T Diamond Echo va fi primul camion 100% electric care va face turul Europei, din aprilie, până în iulie.

El va parcurge peste 10.000 de kilometri, traversând 7 țări și efectuând peste 60 de opriri. Fiecare escală va reprezenta o oportunitate pentru întâlnirea cu profesioniștii din domeniul transporturilor, de a demonstra realitatea operațională și beneficiile mobilității electrice și de a promova gama Renault Trucks E-Tech și calitatea rețelei de experți a producătorului.

Related posts