Dacia a prezentat noile modele Dokker, Dokker Van şi Lodgy

Demersul de reînnoire a designului modelelor care constituie soclul gamei Dacia se extinde și asupra noilor Dokker, Dokker Van şi Lodgy. AutoReport.ro a fost în Croația unde Dacia a lansat noile modele din gamă, modificările vor vedea și gama Dokker, alături de acestea și familista Lodgy a primit modificări.

Aceste trei modele adoptă un nou calandru cu elemente cromate care consolidează impresia de robustețe a vehiculelor. Versiunile Stepway dispun de roți flexwheel Dark Metal iar oferta de jante este completată de noile jante de aluminiu de 16’, ALTICA. În partea din spate, Noul Lodgy dispune de un bandou care integrează o baghetă cromată.

La interior regăsim unele elemente specifice noii game Sandero și Logan: ornamente de crom satinat pentru noul volan cu patru brațe, pentru fațada centrală a planşei de bord şi pentru aeratoare, precum şi comanda impulsională pentru geamul şoferului.

Planșa de bord adoptă la rândul ei o nouă ambianță, carbon închis, care ia locul ansamblului bi-ton de până acum. Materialele utilizate la interior adaugă un plus de modernitate și rafinament, accentuat, în cazul versiunilor Lodgy și Dokker Stepway de cusăturile aparente, după modelul celor prezente pe Noul Sandero Stepway. Pentru un plus de confort, Noile Lodgy și Dokker dispun de două tablete rabatabile în spătarul scaunelor din față precum și de un spațiu de depozitare suplimentar pentru pasagerul din față.

Noile Dokker şi Dokker Van dispun de acum de camera de marșarier, prezentă deja pe Lodgy.

Related posts