Cu VW Crafter la Maratonul București

La maratonul București Raiffeisen Bank am fost prezenți cu un punct de entertainment Boiron. Totodată, 15 atleți amatori au alergat sub culorile Boiron și NRC la semimaratonul Volkswagen.

Alături de noi, ca ajutor logistic am avut noul VW Crafter. Noul model dispune de un șasiu care a fost reproiectat în totalitate, având în dotare o ​​direcție electromecanică, motoare eficiente, optimizate atât pentru călătorii lungi, cât și pentru traficul urban, soluții bine gândite pentru încărcare, multiple variante pentru producătorii de suprastructură, scaun ergonomic pentru șofer și un număr însemnat de sisteme de asistare a conducătorului auto. Acesta este echipat cu un motor 2.0 TDi de 140 CP, cu ajutorul căruia s-a achitat foarte bine de sarcinile legate de pregătire.
La punctul de entertainment am delectat alergătorii cu muzică electronică și i-am încurajat împreună cu echipa și hostessele Boiron pe toată perioada de 6 ore, traseul maratonului trecând de mai multe ori pe lângă noi. Ca ajutoare pentru entertainment i-am avut alături de noi pe Bose prin iStyle, dar și pe DJ Arisen.
Boiron și-a reconfirmat angajamentul pentru un stil de viață sănătos prin încurajarea alergătorilor, fiind la a doua prezență consecutivă la Maratonul București.

Bucharest RUNNING CLUB anunță că aproape 17.000 de persoane (adulți și copii) au participat la cea de-a zecea ediție a Raiffeisen Bank Maratonul București, care a avut loc sâmbătă și duminică 14-15 octombrie în Piața Constituției. Centrul Capitalei s-a transformat într-un furnicar de oameni. Oameni din 60 de ţări, au alergat pe mai multe trasee. Cel mai lung dintre acestea a avut, însumat, nu mai puţin de 42 de kilometri.

Related posts