Costin Anghelescu de la firma Costi Trans este Campionul Național Optifuel Challenge 2019

Campionul Național Optifuel Challenge 2019 este Costin Anghelescu de la firma Costi Trans. Locurile al 2-lea și al 3-lea au fost ocupate de Iulian Smeu de la Mika Expostar și Lucian Anghel de la Dumagas. Câștigătorul a înfruntat 21 finaliști și s-a dovedit a fi cel mai bun! 

Campionul la nivel național va avea privilegiul de a reprezenta țara noastră la finala internațională din 15-17 octombrie 2019.
Performanța la Finala Națională a fost evaluată prin Optifleet, sistemul telematic de management al flotei de la Renault Trucks. Sistemul măsoară eficiența stilului de condus în funcție de mai multe criterii, printre care se numără:
– anticiparea (utilizarea inerției vehiculului și frânarea);
– utilizarea corectă a vehiculului (timpul petrecut în zona economică);
– timpul petrecut la ralanti.

Marele premiu: un camion Renault Trucks T High 2019
După cum am amintit, marele campion al etapei internaționale a Optifuel Challenge 2019 va câștiga, pentru compania pe care o reprezintă, un camion Renault Trucks T High 2019. De asemenea, șoferul campion mondial va primi un voucher Renault Trucks în valoare de 6.000 de euro. Premium al II-lea pentru șofer este un voucher de 3000 euro si al III-lea 1500 euro.
Inaugurată în 2012 și dedicată stilului de condus economic, competiția Optifuel Challenge arată angajamentul Renault Trucks pentru sprijinul șoferilor în reducerea consumului de combustibil, iar abordarea integrată vehicul/șofer/servicii, vizează reducerea sustenabilă a consumului de la primii kilometri. Anul acesta, etapa națională a competiției a căpătat un caracter și mai festiv, marcând aniversarea de 20 de ani de activitate Renault Trucks în România prin reprezentare directă.

Un camion aniversar

Participanții în cadrul etapelor naționale au concurat la volanul unui camion Renault Trucks T High inscripționat pentru a marca aniversarea de 20 de ani de Renault Trucks în România cu 3 simboluri naționale care reprezintă istoria, natura și cultura țării noastre: Coloana Infinitului, binecunoscuta sculptură a lui Constantin Brâncuși, care a realizat o importantă conexiune culturală cu Franța, trăind și creând o bună parte a vieții la Paris. De asemenea, un aspect interesant este forma rombică a secțiunilor Coloanei, foarte asemănătoare siglei Renault Trucks, în formă de diamant.
Un al doilea simbol reprezentat pe camioanele aniversare Renault Trucks este Transfăgărășanul, una dintre cele mai spectaculoase șosele din lume, protagonista uneia dintre cele mai apreciate ediții a emisiunii auto Top Gear și cea mai bună reprezentare a profesiei de transportator de cursă lungă din România.
Nu în ultimul rând, Renault Trucks a ales, pentru inscripționarea camioanelor sale, Lupul Dacic, reprezentarea originilor, istoriei, forței și curajului poporului român.

Related posts