CNAIR a cumpărat 16 camioane Ford Trucks

Cefin Trucks anunță livrarea a 16 Autobasculante 4142D Euro 6C Ford Trucks către Compania Naționala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR). Această comandă importantă vine în urma contractului obținut în 22 martie 2018, în cadrul licitației publice 170048 organizată de CNAIR.

“Câstigarea licitației organizata de CNAIR a fost una dintre provocările noastre, mai ales că s-a derulat în primele luni de la data lansării brandului Ford Trucks în România. Suntem mândri de această performanță și ne bucurăm să fim prezenți cu vehiculele Ford Trucks pe șantierele de construcții de drumuri și poduri din țară.” declara Stefano Albarosa CEO Cefin Trucks.

“Confirmăm astfel, o dată în plus, angajamentul pe care ni l-am asumat de a oferi companiilor care activează în domeniile Construcții si Lucrări de Infrastructură produse performante, robuste, special concepute pentru a le răspunde și depăși exigențele, și de a aduce o reală valoare adaugată serviciilor lor prin performanța vehiculelor Ford Trucks și costurile de operare optimizate.” adaugă Selim Yazici, Managing Director South East Europe and Balkans, Ford Trucks.

“Avem încredere că produsele livrate de CEFIN, vor răspunde exigențelor CNAIR. Cele 16 autobasculante, achiziționate prin Direcția Mecanizare a CNAIR, vor intra în înzestrarea Companiei de Drumuri și vor fi folosite pentru reparația și întretinerea infrastructurii rutiere naționale. Autobasculantele Ford, cu tractiune 8X4, achiziționate astăzi sunt destinate în special transportului mixturior asfaltice, produse de stațiile de asfalt din dotarea Regionalelor CNAIR.Trebuie să precizez că inclusiv aceasta achiziție se înscrie în planul de retehnologizare a CNAIR, demarat în anul 2014 și care prevede achiziționarea a 1000 de mașini și utilaje.” declară domnul Alin Serbanescu, purtator de cuvant CNAIR.
Puterea și stabilitatea demonstrate în condiții de șantier, motoarelor Ecotorq Euro 6C cu un consum redus de combustibil, sistemul de frânare a motorului și durabilitatea în toate condițiile de încărcare sunt principalele caracteristici care au poziționat vehiculele comerciale Ford Trucks pentru Construcții printre primele branduri pe piața românească la doar câteva luni de la intrarea pe piață.
Noul motor de 13 L Euro 6C, cu 420CP și 2150Nm, asigură un echilibru ideal între performanță și economie. Acesta dispune de un sistem de recirculare a gazelor de evacuare, geometrie variabilă a turbocompresorului, sistem de injecție directă și unitate de control electronic inteligent. De asemenea, motoarele EcoTorq sunt echipate cu toate sistemele “SMART” care contribuie la economia de carburant: alternator, compressor, pompa de servo cu debit variabil și pompa de apa.

Șasiul ranforsat pe toată lungimea, suspensia ranforsata cât si garda la sol impozantă, ajută autobsculanta 4142D, să-și îndeplineasca toate misiunile pentru toate tipurile de încărcătură și condiții rutiere.
Contractul cu CNAIR include și oferirea servicilor post vanzare. Reteaua de distribuție și asistență tehnică Ford Trucks este prezenta în București, Constanța, Brașov, Craiova, Timișoara, Deva, Arad, Bacău, Suceava, Cluj, Oradea și Baia Mare.
Un alt serviciu oferit în cadrul acestui parteneriat îl reprezintă instruirea soferilor care urmează să fie efectuată de către reprezentanții Ford Trucks.
Vehiculele care au facut obiectul licitației vor fi livrate catre Direcțiile Regionale de Drumuri și Poduri din orasele: Timișoara, Cluj, Craiova și Brașov.

Related posts