Citroën ë-Jumpy a primit premiul “LCV-UL COMPACT AL ANULUI 2021”

Recompensat cu premiul “International Van of the Year 2021” de membrii juriului I-VOTY în decembrie 2020 și cu trofeul L’Argus “Van of the Year 2021” în ianuarie 2021, Citroën ë-Jumpy a primit premiul “LCV-UL COMPACT AL ANULUI 2021”, acordat de Kilomètres Entreprise.

Acest premiu completează și amplifică succesul comercial al LCV-ului ë-Jumpy, care este vehiculul comercial ușor electric Numărul 1 în Franța în primul semestru din 2021, cu o cotă de piață de 43.6%. Această distincție confirmă relevanța acestui model în segmentul LCV-urilor și calitatea serviciilor oferite de marca Citroën pentru a răspunde noilor exigențe ale clienților profesioniști. Acordat de un juriu format din jurnaliști profesioniști, focusați în special pe LCV-uri, ë-Jumpy s-a detașat de cei șase concurenți la categoria Vehiculul Comercial Ușor Compact al anului 2021.
ë-Jumpy este răspunsul la noile provocări în materie de mobilitate pentru profesioniști. Utilitara oferă o utilizare versatilă și este o soluție concretă și facilă de a accesa zonele urbane cu acces reglementat, de a respecta angajamentele deținătorilor de flote privind reducerea emisiilor de CO2 și de a se adapta la noi activități comerciale, precum livrările pe ultimul kilometru. Cu ë-Jumpy, marca Citroën urmărește să propună conducătorilor auto o ofertă adaptată tuturor nevoilor, prin diversitatea gamei, și un plus de relaxare, grație beneficiilor mobilității electrice.  
ë-Jumpy oferă două niveluri de autonomie, în funcție de afacerea și bugetul profesioniștilor: 230 km (WLTP) cu o baterie de 50 kWh și 330 km (WLTP) cu o baterie de 75 kWh.
Motorul de 100 kW poate atinge cu ușurință viteza de 130 km/h, cu un cuplu instant, fără schimbări de viteze, fără zgomot și fără vibrații.
ë-Jumpy poate fi încărcat cu ușurință la domiciliu (cablu Mod 2 cu priză standard 8A sau priză de mare putere Green’Up 16A), la o stație de încărcare publică sau privată (cablu Mod 3 32A, cu un Wallbox) sau la o stație de încărcare ultra-rapidă, la care bateria se încarcă 80% în doar 30 de minute. Energia electrică oferă conducătorilor auto mai mult control în ceea ce privește costurile de utilizare.
 ë-Jumpy oferă performanțe identice cu cele propuse de versiunea termică, inclusiv mai multe tipuri de caroserie. Înălțimea de 1,90 m permite accesul în toate tipurile de parcare. ë-Jumpy pune la dispoziție un volum util de până la 6,6 m3, o sarcină utilă de 1,275 kg, dar și sistemul Moduwork, prin care zona din față a vehiculului se transformă într-un birou mobil. 
Premiul “LCV-UL COMPACT AL ANULUI 2021” recompensează expertiza mărcii Citroën, care oferă suport clienților profesioniști în proiectele de mobilitate și dezvoltă soluții personalizate în ceea ce privește alegerea unui vehicul, metoda de achiziție, gestionarea flotei și optimizarea costului de utilizare.

Related posts